2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعلیق شد

متشکرم🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
ما رو چی فرض کردی 🥴 حتما خودت بدتر از این بهش گفتی  وگرنه نمیومدی براش تاپیک بزنی 😏

حالا گیریم استاتر بدتر بهش گفته بود ، ی خراب بی بته چرا باید ب حضرت فاطمه توهین کنه؟؟ 

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

ما رو چی فرض کردی 🥴 حتما خودت بدتر از این بهش گفتی  وگرنه نمیومدی براش تاپیک بزنی 😏

بنظرت بدتر از این حرفا هم وجود داره؟! 

دقیقا داری از چی حمایت میکنی؟

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
حالا گیریم استاتر بدتر بهش گفته بود ، ی خراب بی بته چرا باید ب حضرت فاطمه توهین کنه؟؟ 

همین و بگو 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

من لینک تاپیکو اینجا میزارم کاربرا همه برن بخونن من هیچ فحاشی نکردم شماهم با کاربری خودشی یا ازون دسته ادمایی هستی خیلی راحت به مقدسات بقیه توهین میکنی 

حالا که تعلیق شدی ناله کن ک*ون کَشششش ناله کنننننننن:/ ببخشید ولی حقش بود زنیکه ی عوضی

🤣

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

این خانوم میگه چیزی نگفته فقط خواننده بوده 

خوشتون میاد الکی از ی بی شرف حمایت ب عمل بیاریدا اصلا هر چی ام گفته باشه کسی که به خودش اجازه میده اینطوری صحبت کنه با دیگران مشخصه کجا بدنیا اومده 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد