2777
2789
عنوان

دوقلو زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 20 پست
خب گاهی قرص ک مصرف میکنن خانما شکم اول اصلا دوقلو نمیشه. , ولی شکم دوم میشه 

والا دوتا شکمش دو قلو بود

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
والا دوتا شکمش دو قلو بود

نه میدونید چی میگم 

میگم گاهی دارو رو شکم اول جواب نمیده ولی رو شکم دوم اثرشو میذاره ..

مادرتون دیگه شانسش عالی بوده 

حالا اگر تو فامیل نزدیک هم ارث دارید که بیشتر میشه احتمال داد ارثشو دارید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه میدونید چی میگم  میگم گاهی دارو رو شکم اول جواب نمیده ولی رو شکم دوم اثرشو میذاره .. مادرت ...

😂🙂خدا جواب صبرشو داد بعد 4سال باردار شده بود

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
نه میدونید چی میگم  میگم گاهی دارو رو شکم اول جواب نمیده ولی رو شکم دوم اثرشو میذاره .. مادرت ...

قل اولش ک داداشم بودن هفت ماهه بدنیا میان و بکیشون فوت میشه

قل اولش ک داداشم بودن هفت ماهه بدنیا میان و بکیشون فوت میشه

جدی ؟ خدا رحمتش کنه 

من گفتم الان ۴ تاییتون کنار همید 

ولی من خیلی دوقلو دوس دارم هرکاری لازم باشه میکنم تا خدا ب منم دوقلو بده 🥲 

ان شاءالله هرکی دوس داره نصیبش بشهه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

جدی ؟ خدا رحمتش کنه  من گفتم الان ۴ تاییتون کنار همید  ولی من خیلی دوقلو دوس دارم هرکاری ...

اره ب قران مجید🥺داداشم فوت میکنه همون لحظه ک بدنیا میاد اسمش محمد بود مادرم لیز میخوره رو کمرش و وقتی زیمان میکنه بچهه با اب شکم مادرم خفه میشه:) نه سه تاییم الان الهی ب حق علی نصیبت بشه