2777
2789

عزیزم دختره ازداوج کرده یه دخترم داره،ولی همش دنبال شوهرمه،خیلی چیزاگفت خیلی کاراکردکه شوهرم منوطلاق بده یابامابیادزندگی کن تاالان که خداهواموداشت به بعدشم خدابزرگه

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️
ای وای خدا صبرت بده.بهتر بزار دختر خبر مرگش ازدواج کنه راحت شی

ازدواج کنه که همه محدودیت برطرف میشه و دیگه بدتر خیلی لازمه ک حتما برن عروسی اون نکبت😐🤔

از من منی ماند که دیگر شوق هیچ چیز را ندارد🤍🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فراموش نمیشه جای بدش اینجاس رفته. فته دردش بیشتر میشه و کل وجودت رو فرا میگیره اما فقط تظاهر میکنی ک ...

اره نمیشه لعنت به خیانت لعنت به نامردا.لعنت به اون زن و دختری که پاشون و میکنن تو کفش مرد زن دار.خدانگذره ازشون

خسته ترینم
ازدواج کنه که همه محدودیت برطرف میشه و دیگه بدتر خیلی لازمه ک حتما برن عروسی اون نکبت😐🤔

عروس فامیله اون دختره میشه نمیدونم دخترعموشه یاعمشه

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️
الان دیگه نگران نیستی تو ذهنت هی حس نمیکنی با اون 

اصلا.!!!!! نه تنها در این مورد حتی اگر با آدم جدیدی هم برم تو رابطه اصلا برام مهم نیست بهم خیانت کنه یا نه

فقط سعی میکنم از، رابطه ام با اون آدم لذت ببرم چه مالی چه چیزای دیگه

یه جورایی  تو باطنت خودخواه و مثل سنگ میشی، حتی اگر در ظاهر خودتو عاطفی و احساسی نشون بدی! 

این باعث شده بیشتر از، زندگی لذت ببرم و دیگه نگران چیزی نباشم

نمیدونم خوبه یا بد ولی اینطوری شدم و دیگه هم عوض نمیشم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

نه شاید یه شوهر سخت گیر گیرش بیاد نزار اون زنیکه نفس بکشه که از این گوها بخوره

خسته ترینم
فک کنم از کسی که خیانت دیدی شوهرت نبوده؟

چرا شوهرم بود

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

باز خوبه مشغولی نمیشینه فکر و خیال کنی.من زنگ میزنم تلفن جواب نمیده میگم با اون بد حرف میزنه میگم با ...

تو هم خودتو مشغول به هدفی کن،خودتو از نظر مالی قوی کن ،منم همش فکر و خیال میاد سراغم ولی فقط تماشاشون می کنم و ازشون عبور می کنم ،این آیه قرآن رو که بسیاری از گمان‌های شما گناه هست رو به خودم می گم .

عزیزم دختره ازداوج کرده یه دخترم داره،ولی همش دنبال شوهرمه،خیلی چیزاگفت خیلی کاراکردکه شوهرم منوطلاق ...

وای خدانگذره ازش.خبر مرگش شوهر داره که چرا هار شده دنبال شوهر تو

خسته ترینم
نه شاید یه شوهر سخت گیر گیرش بیاد نزار اون زنیکه نفس بکشه که از این گوها بخوره

کلا بنظرم عروسه هرکس مخاد باشه قطع رابطه کنه بهتره اصلا نمی‌دونم چطور میرن عروسی کسی که با شوهرش بود تصورشم حال بهم زنه

از من منی ماند که دیگر شوق هیچ چیز را ندارد🤍🖤