2777
2789
عنوان

میگه تو دزدی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 21 پست
فهمیدی خط خودت نیست🙄 باز شارژ انتقال دادی ، خب کارتون غلطه☹️ ۵۰۰ تومن واقعا پولی نیست و بی ...

نفهمیدی نوشته نفهمیدم ایرانسل خودم نیست ؟؟ امثال شماها خیلی وحشتناکن هر کاری براشون بکنی کافیه یک اشتباه بکنی تا جرواجرت کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم نزده بود نقطه بود بعد دقت نکردم زدم فوری انتقال دادم که بستمو بخرم عجله داشتم

اگه واقعا حواست نبوده بیخیال پس

پولشو براش بفرس حتی شده یکمی بیشتر

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
نفهمیدی نوشته نفهمیدم ایرانسل خودم نیست ؟؟ امثال شماها خیلی وحشتناکن هر کاری براشون بکنی کافیه یک اش ...

چقد شما بی ادب و بی نزاکتی....😊

چرا اتفاقا چون ایرانسل من دارم میدونم

که شماره به چه وضوحی مشخصه.....

کسی با شما همکلام نشده و شما نمیخواد از کسی 

طرفداری کنی 

عقده و کمبود توی زندگیتونو سر مردم خالی نکنید😊

جوابتونو نمیدم  👌😊

چقد شما بی ادب و بی نزاکتی....😊 چرا اتفاقا چون ایرانسل من دارم میدونم که شماره به چه وضوحی مشخ ...

اینجا تاپیک عمومیه نظرتو برای خودت نگه دار تا جواب نشوی چی لازم کرده و چی لازم نکرده به تو ارتباطی نداره  

عقده و کمبود رو کسی داره که نمیخواد بفهمه منظورت دقیقا چیه که به اون بزرگی شماره نوشته شده ؟ میگم دیگه امثال شماها رو خوب میشناسم 

سه ساعت تایپ و توهین کرده و هرچی در حد خودش بوده گفته بعد میگه جوابتو نمیدم دقیقا رفتار تراز این مدل ادمهای سمی

میگم دیگه ادم های شبیه تو رو خیلی خوب میشناسم حالا تا فردا صبح تایپ کن و جواب بده اونکه جوابتو نمیده منم