2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عدس گذاشتم پخته شه ، عدس پلو درست كنمً

خوب کاری کردی من ظهر داشتم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
سوپ جو رو چطور درست میکنی

یه پیاز متوسط رو سرخ کردم ادویه و رب گوجه زدم بعد هویج و گوجه پوره شده و جعفری و گیشنیز خرد شده رو اضافه کردم یه کم که گوجه اب افتاد اب مرغ ک از قبل داشتم اضافه کردم وقتی هویجا نرم شدن، جو پرک خیس شده رو ریختم توش گذاشتم با شعله کم جابیفته

البته با جو پوست کنده درسته خوشمزه تره اما باید از یه روز قبلش خیس بخوره

یه پیاز متوسط رو سرخ کردم ادویه و رب گوجه زدم بعد هویج و گوجه پوره شده و جعفری و گیشنیز خرد شده رو ا ...

گشنیز جعفریتو وقتی سوپت آماده شد ی ده دقیقه قبلش بریز توش و خاموشش کن خوشمزه تر میشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
یه پیاز متوسط رو سرخ کردم ادویه و رب گوجه زدم بعد هویج و گوجه پوره شده و جعفری و گیشنیز خرد شده رو ا ...

شوهرم جایی خورد خیلی خوشش اومده بوداون جو کامل بود جوپرک نبود ممنونم که گفتین فقط هویج و رنده بزنم یاخورد کنم

شوهرم جایی خورد خیلی خوشش اومده بوداون جو کامل بود جوپرک نبود ممنونم که گفتین فقط هویج و رنده بزنم ی ...

اره جو کامل هم طعمش بهتره هم بافتش ک زیردندون میاد بهتره

به ذائقه خودتون بستگی داره من گاهی نگینی ریز خرد میکنم گاهی رنده