2777
2789
مبلامو خیلی دوس دارم کلا دوساله ک دارمشون  میگم خونم کوچیکه یه دوازده متری بندازم مهمون بیاد ت ...

کنار فرشی بخر وقتایی ک مهمون داری بنداز ک تکیه بدن ب دیوار 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر میخوای مبلمانتو تغییر بدی پیشنهادم بهت نئوکلاسیکه اگر مبل استیل دوست داری فرشات هم زمینه ک ...

خیلی عاشق فرش قرمز محلی مثلا بلوچی یا ترکمن هستم با این مبلام بد میشه؟

مبلامو نمیخام عوض کنم اینارو دوس دارم

خیلی عاشق فرش قرمز محلی مثلا بلوچی یا ترکمن هستم با این مبلام بد میشه؟ مبلامو نمیخام عوض کنم اینارو ...

عزیزم بد میشه چون سبکاشون هماهنگی ندارن فرش بلوچی با مبل مدرن هماهنگی داره 

یا باید مبلاتو تغییر بدی یا فرش تو ترجیحا هم نقشه ایرانی تبریز که نقش ظریف داره بخری 

اون مبل سه نفر تو جلوی پرده بزار 

رو به روش اون مبل لاوست بدون پشتی 

کنارش تک نفره ها تو بزار 

دوتا دکوری ظریف برا پرده هات بگیر ترجیحا مخمل ساده طرحدار اصلا نباشه 

عزیزم بد میشه چون سبکاشون هماهنگی ندارن فرش بلوچی با مبل مدرن هماهنگی داره  یا باید مبلاتو تغی ...

ممنون بابت راهنماییت 

خب قرمز بخرم بد میشه؟بعد کوسنای قرمز طوسی بد میشه بذارم؟ مثلا یه سری چیزا اظافه کنم ک قرمز داشته باشه مثلا اینه کنسول معرق با شمعدون شاه عباسی

ممنون بابت راهنماییت  خب قرمز بخرم بد میشه؟بعد کوسنای قرمز طوسی بد میشه بذارم؟ مثلا یه سری چیز ...

بله عزیزم بد میشه فضای منزل شما جای بازی با طرح و رنگ و نداره جالب نمیشه از نظر اصول طراحی داخلی 

ممنون بابت راهنماییت  خب قرمز بخرم بد میشه؟بعد کوسنای قرمز طوسی بد میشه بذارم؟ مثلا یه سری چیز ...

دوسال پیش که مبل عوض کردی دلت بافرش قرمز بود یا نبود؟ 

اگر دلت بافرش قرمز بود،  مبل راحتی و مدرن برمیداشتی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اون مبل سه نفر تو جلوی پرده بزار  رو به روش اون مبل لاوست بدون پشتی  کنارش تک نفره ها تو ...

یعنی لاوست بجای مبل سه نفره باشه؟ بد نیس پشتش دیوار باشه ؟من فک میکردم جلو پردس جای لاوست

یعنی لاوست بجای مبل سه نفره باشه؟ بد نیس پشتش دیوار باشه ؟من فک میکردم جلو پردس جای لاوست

نه عزیزم رو به روی مبل سه نفره باید باشه 

جلوی پرده باید مبل سه نفره باشه 

اسی چون میگی خونت کوچیکه اولا سمت رنگای روشن تر برو مبلم ب نظرم راحتی بگیر نه سلطنتی

مبلامو دوس دارم😢 دلم نمیاد عوضشون کنم با کلی عشق خریدمشون 

خب مبدونی الان همه چیز روشنه ولی خیلی دلمرده شده همه چی دلگیره خونم میخام گلای سرسبز بگیرم قالیای قرمز دلم میخاد یه خونه رنگو وارنگ بچینم روحیم خراب شده اینجا همه چی خاکستریه🥲