2777
2789
عنوان

بعد از جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 26 پست
من از حرص اینکه دیدم امروز خوشحال بود کم مونده برم بهش پیام بدم  نکنه واقعا رفت دیگه تموم شد؟

خو بلده چیکار کنه دیگه 

میگم بهت ریلکس و عادی برخورد کن خودتو خوشحال نشون بده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود درگیری ندارم از عصبانیت گفتم کات و اینکه انتظار دارم اگه واقعا عاشقم بود میومد و تو هر شرایطی نا ...

خب حتما عاشقت نبوده دیگه

ول کن بابا بیخیال 

هرچی بری سمتش بدتر میشه اگه واقعا بخواد خودش برمیگرده

اهمیت نده خوش باش

تهش هیچی نیست باور کن....
عه الان شما ک ساده نیستی بگو ببینم چرا ما ساده ایم؟

اخه تا ی پسر میگه سلام زودی عاشقش میشین و میشینین گریه و زاری اونک ب ریش شما میخنده ولش کن بابا اصن ارزش نداره تو بخای بش فک کنی اصلا برو حودتم نیار ک اصن اونو میبینی تو محل کار میخای یکیو بکشی کم محلیش کن همیشه

امام رضا عاشقتم💜
ی هفته بود ناراحت بودا صداشم درنمیومد  امروز دیدم یهو خوب شده

بهترین راه همونه که گفتم نزار ضعفت رو بفهمه چنان با صلابت و ریلکس برو و عادی باش و خوشحال که با خودش نگه عاره من نباشم این میمیره 

برعکس یکم بترسه

اونوقت اگه واقعا بخوادت خودش یه حرکتی میزنه 

اگه نه هم همون بهتر که بره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب اون اشتباه کرده بعد تو از ناراحتی گفتی کات اونم بجای جبران یا دلجویی قبول کرده و کات کرده تو این مدتم هیچکاری نکرده اینجوری که میگی رابطتونم جدی بوده نباید اینجوری میکرد که انگار نه انگار خیلی اینا بلدن مام ساده ایم و زود باور و زود کوتاه میاییم ،اگه الان کوتاه بیایی و پیش قدم بشی دیگه اون سوارس و تو پیاده با سیاست رفتار کن تا مثل من نشی 

خب اون اشتباه کرده بعد تو از ناراحتی گفتی کات اونم بجای جبران یا دلجویی قبول کرده و کات کرده تو این ...

آره واقعا راس میگی 

هرچی ام بشه نباید خودم دوباره برم سمتش

همین دیگه آدم مگه رابطه جدی رو ب این راحتی تموم می‌کنه؟حتی بدون ی خدافظی درست؟

:)
آره واقعا راس میگی  هرچی ام بشه نباید خودم دوباره برم سمتش همین دیگه آدم مگه رابطه جدی رو ب ا ...

اسی اگه دلت خواست باهاش حرف بزنی طاقت نیاوردی یا پیام داد،بابت رفتارش توضیح بخواه بگو که فکر میکردی رابطه جدیه تایم و احساستو براش گذاشتی و اگه خواستین برگردین به هم اونم باید تلاش کنه برای رابطه،اونم منتظره تو بهش پیام بدی احتمالا باز زمان همه چیو نشون میده