2777
2789

اگه تاپیک های قبلیم ببینید میفهمید اصلا علاقه نداشتم برم چون از همه ناراحت بودم 

از خدا دلگیر بودم

ولی الان ارومم 

انشاالله هرکسی این تاپیک دید چه دوس داره بره چه نه ، انشاالله بره 

چون وقتی بری میفهمی 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

ندوست

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندوست

انشالله امام حسین دعوتت کنه بری 

میفهمی که به بهشت دعوت شدی 

اونجا ادم بیخیال همه غم هاش میشه بیخیال همه نگرانی ها همه دردها 

واقعا بهشته 

شاید الان درک نکنی چون نرفتی 

منم تا نرفته بودم درکی نداشتم 

الان خیلی مشکل دارم توی زندگیم ولی برام مهم نیست میدونم درست میشه

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
باشه 😏

کی با شما بود 10 بار تعلیقی🙃

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

زیارتت قبول کربلایی مهدیه 📿

ممنون عزیزم

انشالله قسمتت بشه بری

انشالله امام حسین دعوتت کنه بری  میفهمی که به بهشت دعوت شدی  اونجا ادم بیخیال همه غم هاش ...

خود محیط رو دوس ندارم یعنی مسیرشو وگرنه قشنگه

منم خیلی دوست دارم برم اما قسمت نمیشه هی

انشالله بری 

وقتی بری عاشقتر میشی

بیشتر دوس داری بری 

باورم نمیشه من واقعا تونستم برم اون لحظات ناب رو داشتم 

الان عاشقتر شدم 

دوس دارم دوباره برم 

انشاالله شما هم به زودی میری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز