2777
2789
نوشیدن اب خوردن ی خیار بدون نمک سوزن زون ب نوک انگت مث تست قند البته سوزن تمیز..مث تستر قند خون ا ...

من راه های اورژانسی گفتم ببخشید فکر کردم میخاین آنی پایین بیارین

اگه کلی میگین ک باید رعایت تعدیه و سبک زندگی خاص تودشونو داشته باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از همتون دوستای عزیزم مرسی❤️❤️❤️❤️

سوزن استریل نازک داری؟

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه نمیخوره تازه فهمیدیم فشارش بالاس علائم نداره همینطوری یه چند بار با دستگاه گرفتیم رو ۱۵  نم ...

پس حتما برید دکتر ،ریطی به سن نداره عزیزم 

فشار بالا خیلی خطرناکه

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
فشار خون ۱۵ خطرناکه؟

چون میگی سابقه داره فک نکنم خیلی بالا باشهـ

عسل  خوبه

چای سبز

چای بابونه

جویدن 7 تا سیاه دانه 

آبلیمو

اینا خوبن برا پایین آوردن فشار، ولی خب حواست باشه یه دفعه خیلیم نیاد پایین، حتما کنترل کن فشارشو، ان شاالله که چیزی نیس و همیشه سایه شون بالا سرتون باشه

اگه داری   سر انگشتشو   سوزن بزن خون بریزه بیرون.   خیبی موثره

من خودمم گرفتارم. ارثی  فشار و دیابت دارم.‌لاغر هم هستم😬😬

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مچکرم عزیزم حتما میبرمش وزنش بالاس بعد ارثی هم هست احتمالا

خدا سلامتی بده 

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
چون میگی سابقه داره فک نکنم خیلی بالا باشهـ عسل  خوبه چای سبز چای بابونه جویدن 7 تا سیاه دا ...

مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردی ممنونم از راهنمایی و دعای خوبت❤️

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

اگه داری   سر انگشتشو   سوزن بزن خون بریزه بیرون.   خیبی موثره من خودمم گرفتار ...

مچکرم عزیزم

جدی؟ ای وای امیدوارم بهتر بشید

میشه لطف کنید بگید که چه کارهایی بر پایین اومدن فشار خونتون کلا انجام میدید چه روتینی دارید براش ممنونم عزیزدلم

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱