2777
2789
عنوان

خرج نمیکنه🤯😔

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 45 پست
۵ساله با همیم

یعنی ۵سال موقعیت هات رو سوزوندی؟ نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ولی کی قراره شرایطش جور شه؟ ۵ سال خیلیه گلم

تا الان باید جلو میومد، الان چند سالته؟ یه وقت عمرتو حرومش نکنی؟ خانوادت چی میگن؟ اگه خانواده ها در جریانن لااقل عقد کنید دیگه شناخت حاصل شده، آشنایی طولانی مدت معمولا آخر خوبی نداره ها

ب تیپش نمیرسه زیاد ...گاهی از رفتارش حس میکنم وفتی میبینی کادو خوب گرفتم ناراحت میشه ی جوری حس میکنم ...

تا اینجا داستان زندگی شما خوندم ی چیزی متوجه شدم که آقا دلسرد و شما مشتاقانه پیشش میرفتی پذیرای میکردی از لحاظ خوراکی که میبردی و کادو میگرفتی  خب این عشق کلا ی طرفه هست و شما را سرگرم خودش کرده و نمتونه بیان کنه یعنی آقا دلسرد شده کلا کادو گرفتی براش ناراحت شده چون باید ی روزی کادو در جواب کادو شما بده نمتونه مخواد زیرش خالی کنه  این شخصی که براش دلگرمی میکنی و آقا دلسردی فقط و فقط داره خودشو سرگرم شما میکنه بانو وقتت هدر نده خودت خب فکر کن شما در مقابلش چه طور هستید ایشون چه طور هستن مقایسه بازه هست  

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا اینجا داستان زندگی شما خوندم ی چیزی متوجه شدم که آقا دلسرد و شما مشتاقانه پیشش میرفتی پذیرای میکر ...

همش میگه بیا همو بیینیم.دلم برات تنگه.منو میبینه ذوق میکنه .دوستم داره اما این چیزاش بده   ناراحتم میکنه...حتی خودم پول جمع کردم برا تولد خودم کادو بخرم و بیارم خونه بگم اون برام خریده و کوچیک نشم پیش مامانم اینا.پیش اونم نرم تا بدونه ناراحتم

یعنی ۵سال موقعیت هات رو سوزوندی؟ نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ولی کی قراره شرایطش جور شه؟ ۵ سال خیلیه ...

چون دوس داشتیم همو.خانواده ما سخت گیره و اون خونه نداره و اینا اینجوری بیاد هم قبول نمیکنن.خونه هم گرونه ی جوون بخواد خونه بخره ...

همش میگه بیا همو بیینیم.دلم برات تنگه.منو میبینه ذوق میکنه .دوستم داره اما این چیزاش بده    ...

فکر خوبیه، یمدت کمتر ببینش و کمتر برو سراغش ببین چکار میکنه، یا براش کادو نگیر یا کیک نبر، یا سر یه موضوعی بگو ازت ناراحتم ببین عکس العملش چیه، برای بدست آوردنت تلاش میکنه یا نه

فکر خوبیه، یمدت کمتر ببینش و کمتر برو سراغش ببین چکار میکنه، یا براش کادو نگیر یا کیک نبر، یا سر یه ...

اره .ی بار حتی پیشم گریه کرد.زود میفهمه حال ندارم میپرسه چیزی شده جرا حال نداری و اینا.اما مشکلم همین کادو نخریدن و همیت چیزاست.من گدا گشنه نیستم اما ناراحتم حس بی ارزشی دارم

[QUOTE=326271676]دلم درد میکنه خیلی...من صادقانه دوسش دارم بهش خیانت نمیکنم .چشمم اونو میبینه فقط.کلی پسر از اون سر ت ...[/QUOTE صحبت شما متین ولی عشق ی طرف بدرد نمخوره خودت کوچیک نکن به خودت شخصیت بده و جدی باش خب زیاد بهش عشق ورزی کردی طوری که ظلم داری به خودت میکنی تا بیشتر ضربه روحی نخوردی دست بردار از این عشق ی طرفه باید طوری برخورد میکردی از اول که تمنای تو کنه الان برعکس شده خب اشتباه کردی بانو  گریه چراا خوشحال باش که توی نامزدی یا عقد نبودی کسی که عاشق میشه چهارچوب در حیاط از جا میکنه میاد برای دیدنت برای خواستگاری هیچ وقت زانو غم بغل نگیر چند روز برو مشاوره انشاالله حالت بهتره میشه گذشته بریز دور 

همش میگه بیا همو بیینیم.دلم برات تنگه.منو میبینه ذوق میکنه .دوستم داره اما این چیزاش بده    ...

من ۷ ساله جدا شدم  تنها زندگی میکنم کارم روی کشتی هست الان جزیزه بین ایران و امارات هستم  دارم تایب میکنم خداراشکر راضیم هیچ احدی تو زندگیم نیست مثلا با یکی دوست بشم ازش خواهش کنم بیا دلم تنگ شده واست بیا ببینمت و این حرفها  ببخش رک میگم بانو با دیدن و بغل کردن زندگی نمیشه انشاالله واسی شما بشه و کلی عرض میکنم الان حدود چندین سال هست بین شما به این روال میگذره آیا این میشه زندگی عاشقانه؟ در مقابل شما ترس از خرج داره حتی کادو عشق اگه عشق باشه اونم از طرف آقا هر روز باید کادو یا گل بگیره که نیست خودت قضاوت کن عشق ی طرفه زندگی نمیشه بیشتر دودش تو چشم خودت میره  حالا خودت دانی تو زندگی کسی نمیشه دخالت کرد یا نظر داد من به عنوان تجربه زندگی میدونستم عرض کردم برات   پایدار باشی 

مرسی که وقت گذاشتین

خواهش میکنم  وظیفه خودم دونستم انشاالله که شما هم زندگیت پر از موفقیت و کامیابی باشه و بهترین ها برات آرزومندم 🌷

عشق ی طرف هست اون شما را واسی سرگرمی خودش مخواد شما چرا خودتو اذیت میکنی و وقت خودت هدر میدی به این اقا وقتی شما ر درک نمکنه عشق باید دوطرفه باشه عشق ی طرف زندگی کردن مشکله خداراشکر کن که نامزد یا عقد نیستین عمر خودتو تبا نکن به فکر خودت باش اون واسی سرگرمی خودش تورا بازی گرفته