2777
2789
عنوان

خانوم ها مواظب باشید.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 35 پست
چرا نه؟😐

خب ن یعنی ن. 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
مگه افغانستانی ها آدم نیستن؟

فرشته هستن فقط خواهشا با قوم خودشون بپرن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب ؟ چجوری مواظب باشن؟؟؟؟

شناسنامه بخواه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
همین مونده نژادمون با افغانی قاطی بشه

خب فک کنم قبل قاطی شده و خلوص نژاد فقط یک افسانه س

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

خب ن یعنی ن. 

داداش خواهشا توی حاشیه نرو . شاید به درد دو نفر بخوره این تاپیک . ممنون

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
داداش خواهشا توی حاشیه نرو . شاید به درد دو نفر بخوره این تاپیک . ممنون

خب میگه آدمن.  منم گفتم ن

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
خب طرف تو ایران دنیا اومده و بزرگ شده ، من چجوری تشخیص بدم ؟ از کجا بفهمم اصلیتش افغانیه ؟

کارت شناسایی . نه که اول آشنایی بعد چند دفعه مثلا طرفو دیدی . 

منظورشون فریب دادنه .

بعضی شهر ها زیادن و می رن با دخترها رل می زنند و دختر ایرانی هم که خبر نداره و به امید اینکه این یه آشنایی برای ازدواج هست ادامه می ده اما .....