یه انگشتر پیدا کردم جایی جدیدا کردم که به هیچ وجه نمی شد صاحبش رو پیدا کرد دیگه فروختمش گفتم بدم به خیریه یا مدرسه.. بعد دیدم مدرسه ای که کار میکنم خیلی مشکل مالی دارن... می تونم اهدا کنم به مدرسه پولشو؟
ببخیال بابا شایدم مث این فیلما از یکی جدا شده طرف انگشترو پرت کرده تو دریا 😜 ازون پولدار باکلاسا بوده
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
موافقم مخصوصا برای بچه های کار خیلی خوش حال میشن بعضیاشون بهشون کمک کنی
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
مدرسه لب تاپ سالم نداره واسه آموزش بچه ها ... مدیر داره پول جمع میکنه واسه لب تاپ... بد بخت کارش به جایی رسیده مدیرمون جلو همه دستش دراز شده جلو اون والدینی که می تونن کمک کنن ولی دریغ از یه ذره کمک... همین که شوهرم گفت باید صدقه بدیم گفتم بزاریم رو پولایی که واسه لب تاپ دارن جمع میکنن...
ببخیال بابا شایدم مث این فیلما از یکی جدا شده طرف انگشترو پرت کرده تو دریا 😜 ازون پولدار باکلاسا بو ...
انگشتره یه گرم و خورده ای بود طلا فروشه ۳۴۵۰ بهمون پول داد... چهار صد تومنش شوهرم خرج یه وسیله ای واسه بیمارستان کرد.. سه تومنش هم من برداشتم واسه کمک به مدرسه
پس ب خود مدرسه نده ...به چند تا نیازمند واقعی کمک کن یا لباس عید برای کودکان کار بگیر
من چون خودم تو آموزش وپرورش کار میکنم می دونم دولت اصلا از مدرسه ها حمایت مالی نمیکنه همش با پول مردم میچرخه.. گفتم سه تومن هم خودش یه گوشه از مشکلات مدرسه رو کم میکنه... همش مدیر پونصد تومن تو حساب مدرسه داشت.. همش تو فکره چیکار کنم هیچ کس هم کمک نمیکنه