2777
2789
عنوان

طلا پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 27 پست

ب نظرم اول آگهی میدادی چند جا کپی درمیاوردی میچسبوندی بعد یک ماه اگر صاحبش پیدا نشد اونوقت میفروختب

اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم برای شب عید بده ب بچه های نیازمند مدرسه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

ب نظرم اول آگهی میدادی چند جا کپی درمیاوردی میچسبوندی بعد یک ماه اگر صاحبش پیدا نشد اونوقت میفروختب

مطمین بودم پیدا نمیشد جایی بود که بیابونه.. ساحل دریای جنوب جای پرتی بود... شهر نبود که اعلامیه بزنم 

ببخیال بابا شایدم مث این فیلما از یکی جدا شده طرف انگشترو پرت کرده تو دریا 😜 ازون پولدار باکلاسا بوده 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بنظرم برای شب عید بده ب بچه های نیازمند مدرسه

موافقم  مخصوصا برای بچه های کار  خیلی خوش حال میشن بعضیاشون بهشون کمک کنی

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
مطمین بودم پیدا نمیشد جایی بود که بیابونه.. ساحل دریای جنوب جای پرتی بود... شهر نبود که اعلامیه بزنم ...

کار خوبی کردی فروختی چون شاید واس مسافر بود یا خیلی وقته افتاده اونجا 

صاحبش راحت پیدا نمیشد توام ب دردسر میفتادی 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بده به بچه های نیازمند مدرسه ،نه خود مدرسه

مدرسه لب تاپ سالم نداره واسه آموزش بچه ها ... مدیر داره پول جمع میکنه واسه لب تاپ... بد بخت کارش به جایی رسیده مدیرمون جلو همه دستش دراز شده جلو اون والدینی که می تونن کمک کنن ولی دریغ از یه ذره کمک... همین که شوهرم گفت باید صدقه بدیم گفتم بزاریم رو پولایی که واسه لب تاپ دارن جمع میکنن... 

مطمین بودم پیدا نمیشد جایی بود که بیابونه.. ساحل دریای جنوب جای پرتی بود... شهر نبود که اعلامیه بزنم ...

پس ب خود مدرسه نده ...به چند تا نیازمند واقعی کمک کن یا لباس عید برای کودکان کار بگیر

اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
مدرسه لب تاپ سالم نداره واسه آموزش بچه ها ... مدیر داره پول جمع میکنه واسه لب تاپ... بد بخت کارش به ...

اونم فکر خوبیه ، چندین بچه ازش استفاده میکنند

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
ببخیال بابا شایدم مث این فیلما از یکی جدا شده طرف انگشترو پرت کرده تو دریا 😜 ازون پولدار باکلاسا بو ...

انگشتره یه گرم و خورده ای بود طلا فروشه ۳۴۵۰ بهمون پول داد... چهار صد تومنش شوهرم خرج یه وسیله ای واسه بیمارستان کرد.. سه تومنش هم من برداشتم واسه کمک به مدرسه 

پس ب خود مدرسه نده ...به چند تا نیازمند واقعی کمک کن یا لباس عید برای کودکان کار بگیر

من چون خودم تو آموزش وپرورش کار میکنم می دونم دولت اصلا از مدرسه ها حمایت مالی نمیکنه همش با پول مردم میچرخه.. گفتم سه تومن هم خودش یه گوشه از مشکلات مدرسه رو کم میکنه... همش مدیر پونصد تومن تو حساب مدرسه داشت.. همش تو فکره چیکار کنم هیچ کس هم کمک نمیکنه