2777
2789
زهرا

خانمی هست که بیشتر با عقل تصمیم میگیره و خیلی احساسی نیستی یا شاید احساساتتو عشقتو سرکوب میکنی کلا زیاد آدم احساسی نیستی 

مراقب زندگیت باش و لازمه که بیشتر عشق بدی به اعضای خونوادت 

زندگی نسبتا خوبی داری و آرزوهات تقریبا تو زندگی برآورده شده و شکرگزار هستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم من مریمه برام میگیری

خیلی خوبه 

اقبال و سرنوشت بلند 

ی دیدارهای دو نفره افتاده (عشقی) جذبه کشش … اگرم متاهلی ینی دوتاتون عاشق همید 

و در نهایت آدم قوی و قدرتمندی هستی زن قوی که تلاشهاش به ثمر میشینه ،مادری فداکار خواهی شد و اوضاع مالیت هم خوب میشه

عزیزم زندگیم خوب نیست ارزوهامم براورده نشده

پس شاید منظورش اینه که در نهایت شکر خدارو میکنی و شرایطت تغییر میکنه و رو به بهبودی میره جوری که دستاتو میبری بالا و میگه خدایا ممنونتم 

میتونه برای آینده باشه اما از وقوع ی ناراحتی ام خبر میده یا ی نگرانی که الان داری که تمام میشه 

پس شاید منظورش اینه که در نهایت شکر خدارو میکنی و شرایطت تغییر میکنه و رو به بهبودی میره جوری که دست ...

لطفا برا منم میگیری الهام

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
خیلی خوبه  اقبال و سرنوشت بلند  ی دیدارهای دو نفره افتاده (عشقی) جذبه کشش … اگرم متاهلی ...

انشالله

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خیلی خوبه  اقبال و سرنوشت بلند  ی دیدارهای دو نفره افتاده (عشقی) جذبه کشش … اگرم متاهلی ...

میشه خواهش کنم برا منم بگیری اسمم لعیا

فال چی میگیری؟

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته