2777
2789
اسکول بیکار😂گفتم خودم!!من اسمی از خودم آوردم انقدر پول دارم تورو بخرم بفروشم جوجه تازه عضو شده دروغ ...

خفه شو بابا سه سال کنکور داده به زور قبول شده حالا داره عقده هاشو خالی میکنه تو همسن من بودی چشم دوخته به کتابای کنکور اسکل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خفه شو بابا سه سال کنکور داده به زور قبول شده حالا داره عقده هاشو خالی میکنه تو همسن من بودی چشم دوخ ...

تو که الانم باید بری بدوزی تازه اگه فرصتشو داشته باشی و برات تبدیل به عقده نشه🥹دکتر دروغگو

نه عزیزم بخدا نیستم اخه بی ادبه:)خیلی زشت توهین میکنه باید جوابشو داد

تو از تاپیکات معلومه با همههههههه مشکل داری از غریبه تو خیابون گرفته تا دوستای نامزدت حتما به فکر درمان خودت باش

نه عزیزم بخدا نیستم اخه بی ادبه:)خیلی زشت توهین میکنه باید جوابشو داد

هعی🥲 ببخشید یه سوال  پرستارها بدبختن؟ مثلا دکترا هرجوری دلشون بخواد میتونن بهشون بی احترامی کنن؟ هردستوری بدن باید انجام بدن؟ فیزیوتراپی چی؟ اگه فیزیوتراپی قبول بشم خوبه؟ میشه درموردش بهم بگین😞

تو از تاپیکات معلومه با همههههههه مشکل داری از غریبه تو خیابون گرفته تا دوستای نامزدت حتما به فکر در ...

کارت دانشجویی که گفتی میذارم بذار بعد میام پیش خودت درمانم کنی اسطوره ادب😂

تو اگه قبول شده بودی میفهمیدی نتایج مرداد میاد نه بهمن

😂😂😂توام یبار کنکور داده باشی میفهمی یبارم تو بهمن میاد

چقدر از لجن حرف زدنت عقم گرفت فک میکنی الان شاه و وزیری شدی😂

هعی🥲 ببخشید یه سوال  پرستارها بدبختن؟ مثلا دکترا هرجوری دلشون بخواد میتونن بهشون بی احترامی کن ...

نههه عزیزدلم چرا این فکرو کردی اتفاقا پرستارا بیشتر لایق احترامن و راجع به فیزیو باید بگم بهتر از بقیه رشته ها نباشه تو ایران بدتر نیست 

نههه عزیزدلم چرا این فکرو کردی اتفاقا پرستارا بیشتر لایق احترامن و راجع به فیزیو باید بگم بهتر از بق ...

ببخشید منظورم اینه که فیزیوتراپیست هام وقتی خودشون دکتراشونو بگیرن مطب بزنن دیگه خیلی شغل خوبی دارن؟یا فقیرن؟

توروخدا فقط تاپیکاشو نگاه کن کاملا مشخصه چه شخصیت زشتی داره

😂😂واقعا یه تختت کمه خانوم دروغگو 

(بقیه ببخشین برای این حرفم )دیگه وقت یه کسی که آرزو داشتی جاش باشیو خیلی گرفتی کارتتم که نذاشتی میذارم تو عقده هات دست ک پا بزنی بااااای😁

تو اگه ای کیوت بالا بود سه پشت واسه کنکور نمیخوندی اخرشم بشی 900   سردار ازمون    

چطور انقدر راحت به پشت کنکوریا توهین میکنی؟!

خواهر بیچاره من سال کنکور براش یه اتفاق پیش اومد سال دوم افسردگی گرفت سال سوم پزشکی اورد...

نابغه هم بود...اونوقت باید بره بمیره که ادمایی مثل تو به یکی مثل خواهر من توهین کنن

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂