2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوستان اثبات کردن اینکه شما دانشجو هستید یا خیر اصلا شایسته هر دو طرفتون نیست

کارت دانشجویی شخصیه از نظر من هیچ کدوم نزارید 

انشاءالله هر دو موفق بشید و دنبال این بحث هایی که من خوبم تو خوبی هم نباشید یه توصیه خواهرانه است آینده کشور ما شماها هستید واقعا نباید سر یه چیز الکی بحث کنید حالا گیریم یکی دروغ بگه مهم اینه ما بیایم تو تاپیکش توصیه کنیم بریم نه گیر بدیم واقعیه یا نه 

در پناه حق

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
اولا تو ن شما ادب یاد بگیر و به بزرگترت احترام بزار در ثانی تو اگ دانشگاه خوب بودی اسم دانشگاه رو ...

من چون بومی تهران بودم دانشگاه تهران قبول شدم مثل تو سال پشت کنکور نبودم که انقدر هار بشم  

گمشو بابا معلومه چقدر سوختی که نه از تاپیک میری بیرون نه دست از تایپ کردن میکشی.. اکی یعنی رتبه تو ز ...

من رفتم بیرون تو ریپ زدی ناناس🤣🤣🤣

اره تو با این ای کیوت ۷۰۰ شدی🤣🤣🤣

بیا تست منو ببین فقط پرات بریزه 

تستسشم تست کتل ای کیوعه

یکی از معتبر ترینا

برو بزن ببین از ۹۰ بالاتر میای🤣🤣

دوستان اثبات کردن اینکه شما دانشجو هستید یا خیر اصلا شایسته هر دو طرفتون نیست کارت دانشجویی شخصیه ا ...

عزیزم توروخدا راجع به این آدم بی ادب اینجوری با احترام حرف نزن :)

من چون بومی تهران بودم دانشگاه تهران قبول شدم مثل تو سال پشت کنکور نبودم که انقدر هار بشم   &nb ...

شل مغز ادم با ۷۰۰ دانشگاه تهران نمیاره

شهید بهشتیم نمیاره

حتی نوبت دومشو

برو ب یکی بگو که بی سواد باشه ندونه اینارو

بعدم چه ربطی به بومی بودن داره!!🤣🤣🤣 پس از شهرای دیگه نباید قبول بشن تهران ک

اون فرهنگیانه ک بومی بودن مهمه🤣🤣🤣😂

من رفتم بیرون تو ریپ زدی ناناس🤣🤣🤣 اره تو با این ای کیوت ۷۰۰ شدی🤣🤣🤣 بیا تست منو ببین فقط پرات ...

تو اگه ای کیوت بالا بود سه پشت واسه کنکور نمیخوندی اخرشم بشی 900  سردار ازمون