2777
2789

حسم اینه:یه ترمکی خر ذوق که نمید نه کجا چه خبره😂😂

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین حتی اینو نمیدونه! چطوری میگه پزشکی میخونم! من نصف اناتومی پزشکی رو دارم تو رشتم(اسیب شناسی ورز ...

عزیزم این حتی قبول نشده از من بشنو😂راست میگه کارت دانشجوییو بذاره 

چه جوری تونستن؟☺💔 من‌پارسال ۶ هزار بودم نتونستم برم💔☹

عزیز دلم اگه واقعا دوست داری و در خودت میبینی باز تلاش کن ولی تاپیکامو بخونی متوجه میشی چیز خوبیو از دست ندادی

من خودم عاشق این بودم داروسازی دربیام😔😔 اما نا امیدم هیچ وقت شرایطشو نداشتم درس بخونم امسال سال دومم هست سال اول ۱۹۱۱۰ منطقه ۲ شدم سال اولم هیچی نخوندم سال دومم که الان میشه بهمن ماهیم هنوز شروع نکردم افسردگی شدید گرفتم😔😔

عزیز دلم اگه واقعا دوست داری و در خودت میبینی باز تلاش کن ولی تاپیکامو بخونی متوجه میشی چیز خوبیو از ...

اره منم میدونم اش دهن سوزی نیس ولی خب به خاطر یه سری دلایل مجبورم بخونم دوباره

من خودم عاشق این بودم داروسازی دربیام😔😔 اما نا امیدم هیچ وقت شرایطشو نداشتم درس بخونم امسال سال دو ...

من ۳ سال کنکور دادم که البته هرکدوم داستان عجیب پشتشون بود ولی خب 

ناامید نشو

موفق باشه

رشته خوب و آینده داری قبول شده

اما از لحاظ درامد نسبت به رشته های دیگه پیرا دیر بازده تره

من به شخص دندون دوست دارم

ولی پزشکی کار سخت و حساس تری داره به نسبت

اما همیشه میگم تو همه رشته اخلاق حرفه ای هم خیلی مهمه اگه اخلاق نداشتی باشی حتی پزشکم باشی هیچ کس مطب شخصیت نمیاد یا خیلی کم مگه اینکه بیمارستانی کلینیکی جایی کار کنی 

البته برای مطب هم پشتوانه مالی خوبی میاد فکر کنم

در هر صورت موفق باشی 

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
من ۳ سال کنکور دادم که البته هرکدوم داستان عجیب پشتشون بود ولی خب  ناامید نشو

اخه الان بهمن ماهه دیگه وقتم تموم شده😞معدل نهاییم ۱۶.۲۴ هست ارزو داشتم داروسازی نیاوردم فیزیوتراپی بیارم ولی دیگه اونم نمیتونم بیارم

اهااااااااا پس داری حرص اون دوتا دوستتو میخوری   حق داری واقعا پزشکی کجاااا رشته تو کجا

توهم مثل امثال اونایی دیگه نمیدونن میتوکندری چیه بعد دانشجوی پزشکی شدن پزشو میدن

من حرص چیزیو نمیخورم گلم چون تو زندگیم هم دانشگاه خوب داشتم هم رشته هم پول 

برخلاف تو که ۱۵  ۱۶ سال تعهد کاری داری و باید بری دو شیفت کار کنی تو بیمارستان من با رشتم و مقاله هام و دانشگام میتونم برم امریکا

راحت تر از تو

مطمئنم رتبه کنکور تجربیمم از تو خیلیییی بهتر بود

تازه نظام قدیم با اون زیست سنگینش

حالا بگو پزشکی کجا رشته تو کجا🤣🤣🤣 هر پزشکی که پروفوسر صمیعی نیس

تو تهش ی عمومی میشی میشینی تو بیمارستان نسخه سرماخوردگی مینویسی اونم شیفت شب

پس گمشو برو ب کارت برس

تو اگه قبول شده بودی میفهمیدی نتایج مرداد میاد نه بهمن

امسال نتایج شهریورومهراومدن . درجواب سوالتونم هیچ فکری نمیکنم سالانه بالا۱۰۰۰نفرپزشکی قبول میشن چیزعجیبی نیست یه اتفاق معمولیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖