2777
2789

بچه ها لطفا راهنمایی کنید 

من خیلی خوبه درسم 

به ریاضی خیلی علاقه دارم و اگه بخونم میخام بعد اون کامپیوتر ادامه بدم 

کلا چون درسم خوبه دوس دارم فنی یا کار دانش و هنرستان برم میخام نظری بخونم و چون علوم دوست ندارم و یکم سخته برام میخام ریاضی بخونم و بعدش کامپیوتر 

لطفا اگه کسی خونده ریاضی یکم از ریاضی بگه از درساش و سختیاش و اینکه در چه حد سخته؟

و من میتونم بنظرتون بخونم؟ 

اگه صد در صد تصمیمت اینه که کامپیوتر بخونی شک نکن که باید بری هنرستان 

بچه های ریاضی توی دانشگاه کامپیوتر واقعااااااا درک کامپیوتر براشون سخته 

اما اگه بری هنرستان کلا کامپیوتر تو وجودت نهادینه میشه و درکش میکنی و دانشگاه خییییلی واست آسونتره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم هنرستان کامپیوتر خوندم و دانشگاهمو نرم افزار

اگه رشته کامپیوتر رو دوس داری حتما از هنرستان برو توی این رشته

خیلی فرق دارن، توی هنرستان چیزای عملی زیادی یادت میدن، میفهمی کامپیوتر چیه، برنامه‌نویسی چیه، بعد توی دانشگاه یکی از زیرشاخه‌هاشو انتخاب میکنی (نرم افزار، سخت افزار، آی تی و...)

اگه انتخابت کامپیوتره شک نکن باید بری هنرستان👌🏻

هنرستان و نظری زمین تا آسمون فرق دارن باهم 

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

اگه صد در صد تصمیمت اینه که کامپیوتر بخونی شک نکن که باید بری هنرستان  بچه های ریاضی توی دانشگ ...

من واقعن دوس دارم کامپیوترو 

اما میگن اصل مهندسی اینه که اول ریاضی بخونی و بعد رشته های مهندسی بری مثل همین کامپیوتر 

وگرنه نمیتونی خوب بخونی 

ینی ریاضی بخونم بعد برم کامپیوتر هیچ اهمیتی نداره؟ 

نظرتون چیه؟ 

خودتون هنرستان خوندین؟ 

من خودم هنرستان کامپیوتر خوندم و دانشگاهمو نرم افزار اگه رشته کامپیوتر رو دوس داری حتما از هنرستان ...

الان کنکور داره کامپیوتر؟ 

بعد دولتی رفتین یا آزاد؟ 

اگه کار میکنین الان درآمدش چطوره؟ 

ارزش دارع؟ 

میشه یکم درموردش توضیح بدید درسا و سطح سختی

و اینکه خوبه برای دختر؟ 

من واقعن آیندم برام مهمه. دوست دارم درسمو ادامه بدم و مستقل شم و حتی یک درصدم ب ازدواج و دوست پسر هیچ فکری نمیکنم و با هم سن و سالای خودم خیلی فرق دارممم چون واقعا دوست دارم خودم وایسم رو پای خودم ن لنگ دوهزار پول شوهررررررر

بخاطر همین خیلی مهمه برام و خیلی استرس دارم 

الان کنکور داره کامپیوتر؟  بعد دولتی رفتین یا آزاد؟  اگه کار میکنین الان درآمدش چطوره؟&n ...

دانشگاه دولتی خوندم با رتبه‌ی ۷۰۰

درآمد داره، بستگی داره چه شغلی رو انتخاب میکنی، اگه جنم داشته باشی میتونی برا خودت کسب و کار راه بندازی، یکیش برنامه نویسی و طراحی نرم افزاره که پول توشه 

ولی میگم، باید عرضشو داشته باشی و جنم، اینکه بشینی بگی کاش یکی یه جا استخدامم میکرد نمیشه، خودت باید زرنگ باشی

ولی بنظرم هنرستان خیلی بهتره، چون هم از اول درسای کامپیوتر رو میخونی هم میتونی کنارش کار بکنی، توی دفترای فنی مهندسی

هنرستان بهتره در کل

از کجا معلوم، شاید رفتی رشته‌ی ریاضی ولی قبول نشدی کامپیوتر.

میگن اگه از ریاضی بری خیلی بهتره و اصل مهندسی همینه  و مهندس بهتری هم میشی  حتی معلمامم ...

نه اصلا ربطی نداره، 

مهندس بیکار میخوای بشی یا از اول میخوای هم درس بخونی هم یاد بگیری و کار خودتو داشته باشی؟

رفیقم از رشته‌ی ریاضی رفت کامپیوتر، از کامپیوتر فقط روشن و خاموش کردنشو یادشون دادن،

برنامه نویسی خیلی تخصصیه 

کنکور رشته‌های فنی تابستونه، یعنی ۶ سال پیش که کنکور دادم مرداد بود

همین الانشم یکی از دوستام رشته‌ی معماری یا عمران هنرستان خونده بهترین کارا رو داره انجام میده

دخترخالمم رشته عمران از ریاضی فیزیک رفته ولی هیچی حالیش نیست، نشسته تو خونه، حتی یه کار عملی هم بلد نیست انجام بده میگه چیزی عملی یادمون ندادن فقط تئوری یاد دادن

زبانت خوب باشه یا بد فرقی نمیکنه، چون توی هنرستان زبان تخصصی کامپیوتر دارید و تخصصی یاد میگیرید 

درکل این همه‌ی تجربه‌ی من بود.

بازم تحقیق کن ببین خودت چیکار دوس داری بکنی

نگی فلانی گفت برو هنرستان منم اومدما😂ببین جنم داری، اگه داری برو جلو که رشته‌ی خوبیه

بخصوص برای مهاجرت