2777
2789
عنوان

عید امسال😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 82 پست
خیلی خوشگلن بعضیاش من خودم گلدوزی انجام میدم  گفتم تو نت اموزشای سوزن دوزی رو ببینم خودم مانتو ...

اره واقعا خوشگله بعضی طرحاش

من خودم شلوغ دوست ندارم.دنبال یه طرح ساده و قشنگم😁مثل این عکس 

من مانتو و شلوار رنگ روشن رو ب یک روز گند میزنم من برم بیرون خسته باشم وسط خیابون میشینم حوصله موصله ...

همون زغالی خوبه برات🤣😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد عیید بی مزه و تکراری شده خوشم‌‌ نمیاد ازش  هفتمش هم تولدمه . سنم هییی داره میره بالا اه&n ...

حالا غصه نخور 

زندگی همینه

بیا بغلم🥹💜

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

اره واقعا خوشگله بعضی طرحاش من خودم شلوغ دوست ندارم.دنبال یه طرح ساده و قشنگم😁مثل این عکس ...

آره قشنگهه

همیشه هم رو مدِ بنظرم سوزن دوزی

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..
اره واقعا خوشگله بعضی طرحاش من خودم شلوغ دوست ندارم.دنبال یه طرح ساده و قشنگم😁مثل این عکس ...

اره خوشگله🥰

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 شعور داشته باشین از کسی که وقت میذاره اندازه یه کتاب براتون تایپ میکنه تا کمکتون کنه تشکر کنین نه لایک کنین

سلام خانم ها به نظرتون ۶میلیون واسه مانتو کتی و شلوار گرونه؟بخرم آیا؟ جنس پارچه هم ژاکارده

حیح منی ک قراره با چهار میلیون 

هم شلوار هم مانتو هم کیف هم کفش هم شال بخرم🥲😮‍💨🤣

جنسش که خوبه 

ژاکار الان خیلی گرون شده ولی بستگی ب رنگشو طرحشم داره

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

کوتاه قشنگتر میشه مخصوصا اگه رنگش جیغ باشه از من تا یه یکم بالای زانوم بود  البته از من کلش س ...

خواهرم دقیقا همین مدل داده براش دوختن...واقعا هم قشنگ شده

مبارکت باشه عزیزم.انشالله به خوشی بپوشی

جونم برات بگه امسال در استانه ۳۰سالگی صفایی به صورتم دادم چهره جدید لباسم مانتو سوزندوزی دوختم   ...

عووو خیلیم عالییی 

همیشه ب خوشی باشی عزیزم🥹💜

دم عیدی هیچ کاری نمیتونم بکنم افتادم زمین بخاطر عملم🥲

الهی بگردم

ایشالا زود خوب بشی🥹💜🤌

سلام خانم ها به نظرتون ۶میلیون واسه مانتو کتی و شلوار گرونه؟بخرم آیا؟ جنس پارچه هم ژاکارده

نمیدونم به جیب خودت نگاه کن از مدلش و پارچه ژاکارد خوشت میاد من باشم نمیدم ۶ میلیون به ژاکارد

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 شعور داشته باشین از کسی که وقت میذاره اندازه یه کتاب براتون تایپ میکنه تا کمکتون کنه تشکر کنین نه لایک کنین

حیح منی ک قراره با چهار میلیون  هم شلوار هم مانتو هم کیف هم کفش هم شال بخرم🥲😮‍💨🤣 جنسش که ...

رنگش آبی کاربنی جنسش فوق العاده با کیفیت جلوی مانتو هم کار شده بود البته رنگ های کرم وسفید هم داشت ولی من آبی کاربنی رو پسندیدم 

نمیدونم به جیب خودت نگاه کن از مدلش و پارچه ژاکارد خوشت میاد من باشم نمیدم ۶ میلیون به ژاکارد

خیلی گرونه فروشنده میگفت همه خوششون میاد ولی به خاطر قیمتش نمیخرن ولی مانتو شلوار گل سرسبد مانتو فروشی بود