2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سفید و چوب روی کابینت رو چه رنگی میزنید؟ مشکی زشت میشه ؟

من همون چوب میزنم .. ۳ تا رنگ نمیکنم دیگه 

یا سفید بزنید یا چوب صفحه رو

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عزیزم میدونی کابینت های پولیشی کدوم بهتره ،اصولا متری چند باید باشه خوبش؟

برای کابینت پولیشی از ام دی آف خام استفاده میکنند که بهترین نوعش تایلندی هست روشم که رنگ پولیشی میزنن ....معمولا قیمت این کابینت از متری ۱۰میلیون هست تا ۱۴/۵میلیون ....به شما متری چند گفتن ؟

لا إله إلّا اللّه
بنظرم مات بهتره براق  تمیز کردنش مهارت می خواد 😬

برعکس تمیز کردن براق راحتتره با ی دستمال تمیز میشه ولی مات رو هرکاری کنی همیشه کثیف به نظر میاد و به مرور هم روغن و جرم رو به خودش جذب میکنه

لا إله إلّا اللّه
حس میکنم زیاد گفته ....الان شوهر من هایگلاس رو متری ۶الی ۶/۵میزنه ی نوع جدید هم اومده که بهتر از های ...

سلام شما کجا هستین؟ببینم اگه هم شهری هستیم ازتون کمک بخوام البته برای بعدا که میخوایم خونمون ایشالله کابینت بزنیم همسرتون مثل اینکه منصفانه کار میکنه

دعا کنید دلم آروم بگیره🙏

جزیره و ویترین هم ندارم

سلام عزیزم میدونم خیلی گذشته.. شما جنس کابینت چی زدین اخرش و اینکه راضی هستین تا الان

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن