2777
2789
بله درسته عزیزم ممنون اروم تر شدم .میدونی ی بار واس سرفه دکتر بهش داد نصفشو دادم تا شب نمیخوابید و ج ...

کدوم شهری؟برای سرفه پردنیزولون؟

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم فقط از طریقه سرفه و اینا مریض میشه یا چیز الوده هم بزنه ب دهانش مربض میشه دختر من دائم هرچی دید ...

کلاا مراقبش باش دستاش مدام تمیر باشه عفونت نگیره مخصوصااااا سرماخوردگی دختر من الان همیشه الکل تو کیفشه ان شا الله برای شما مقطع کوتاه بخوره چون دلایل بیماری دخترامون متفاوته🌹

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
اره شیراز سرفه های آسم 

ان شا الله زودتر حالش بهتر بشه نگران نباش درست میشه 🌹🌹🌹

تغذیه چ چیزایی بهش بدم واس سیستم ایمنیش؟

من چون کلیه بی دلیل دفع داره و دخترم شروع علامتش با پف کردن بوده غداهای ک درست میکنم کم نمک باید باشه،فست فود نوشابه خیلی کم اوایل حدف الان اگه هوس کنه یکم میدم غذاهای سالم و مقوی،و فراووون آب چون کلیه دخترمه براش خوبه آب 

ان شالله ممنون عزیزم ک جواب دادی خدا گل دخترتونو حفظ کنه واستون .زود زود خوب خوب بشه  

ممنونم من از ۳ سالگی درگیرم‌دو بار بستری شده و تحت درمانه مراقبشم و کلا قبول کردم ک باید بیشتر مواظب سلامتیش باشم خودشم بزرگ شده خوب همکاری میکنه ممنونم همچنین شما دختر گلت نگران نباش ان‌ شا الله برای شما مقطعی خواهد بود🌹

منم خودم مصرف میکنم از روزی ۲۵ شروع شد تا الان که به ۱۲٫۵ یک روز در میون رسیده

اوایل مقاومت میکردم نسبت به مصرف

ولی الان اینقدر علایمم خاموش سده و حالم خوبه که باهاش دوست شدم

مشکلم خودایمنی هست با علت ناشناخته

بهرحال برای ادامه زندگی سلامت باید تلاش کنیم و امیدوار باشیم

تغذیه خیلی مهمه...تغذیه سلامت و خانگی 

امیدوارم دختر گلتون سلامتیش کامل کامل بشه و خیالتون راحت

منم خودم مصرف میکنمچاز روزی ۲۵ شروع شد تا الان که به ۱۲٫۵ یک روز در میون رسیده اوایل مقاومت میکردم ...

دوز مصرفی ۲۵؟

بله  نصف ۵۰ الان یک چهارم ۵۰ ...یک روز در میون

دختر من الان یک چهارم ۵۰ صبح و یه ۵ میل شب ولی خوب درسته برای ادامه زندگی درست و سالم محتاجیم ب دارو و علم پزشکی با آرزوی سلامتی🌹

میگم فقط از طریقه سرفه و اینا مریض میشه یا چیز الوده هم بزنه ب دهانش مربض میشه دختر من دائم هرچی دید ...

آدرس مطب اینالو روبروی دانشکده پزشکی هست برو حضوری ب منشی خواهش کن نوبت بده بهت دکتر کتیبه خوب نیس این دارو ها بچه رو داغون می‌کنه . همه اینارو ب بچه منم داده بود توروخدا این داروها و نده زودتر برو پیش اینالو  یا نعمتی 

آدرس مطب اینالو روبروی دانشکده پزشکی هست برو حضوری ب منشی خواهش کن نوبت بده بهت دکتر کتیبه خوب نیس ا ...

عزیزم رفتم هرچیم اصرار کردم منشیش قبول نکرد گفت دکتر بچه ای ک تحت نظر کسی دیگ باشه قبول نمیکنه خیلی خودسو بالا میگیره .کتیبه یعنی واقعا خوب نیس؟