2777
2789
عنوان

چرا من انقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 101 پست
این کاراو کردم کلی واس مناسبت های مختلف واس خودمون کیک درست کردم ،چند تا هم سفارش گرفتم ولی هزینه‌تم ...

باشه دوباره شروع کن از شروع دوباره نترس تو میتونی حتنا میتونی خیلیا هستن ‌ک کیک خونگی رو ترجیح میدن 

کم کم بچتم بزرک میشه باهات همراه میشه ب این فکر کن بچت بزرگ تر بشه ی چیزی داری بهش یاد بدی و اونم ادامه رو کار تو شاید بشه معلوم نیس

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

این بنده خدا شرایطش فرق داره شوهرش خرجی بده نیس پس باید خودش جلو بیفته خواهشا سرکوبش نکنید  ما ...

دقیقا حرف دل منو زدی ،مامان من شاغل بابام خسیس بود ولی مامانم دستش تو جیب خودشه بچه ها رو هم ساپورت میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد جالب که دقیقا شرایط تورو دارم بخاطرش خوابم نمیبره خیاطیم خیلی خوبه ولی نمیتونم مشتری جور کنم کسی ...

تولیدی خانگی بزن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
عزیز دل فک کردم سوال کردی ،من دیپلم دارم گلم فقط دوسال اخرواس کنکور نتونسم بخونم ،چکاری راه بندازم ا ...

همین قنادی رو ادامه بده دگ چ کاری بهترازاین خیلیم عالیه

باشه دوباره شروع کن از شروع دوباره نترس تو میتونی حتنا میتونی خیلیا هستن ‌ک کیک خونگی رو ترجیح میدن& ...

خب الان موجودی صفر صفر واس موادش باید خرید کنم ی مقدار وسایل قبلیمم خراب شده کسی رو هم ندارم قرض کنم طلا هم غیر حلقه هیچی ندارم بفروشم 

دقیقا حرف دل منو زدی ،مامان من شاغل بابام خسیس بود ولی مامانم دستش تو جیب خودشه بچه ها رو هم ساپورت ...

پس میدونی چی میگم بخاطر خودتو بچت تلاش کن

نزار بچت دوروز دگ‌سرخورده بشه

حرف بقیه رو کنار بزار هرکاری ک بهت ارامش میده انجام بده

اگر سرمایه نداری اشکال نداره از کم شروع کن

همه اونایی ک کاریو شروع کردن سرمایه آنچنانی نداشتن  و ازکم شروع کردن

خب الان موجودی صفر صفر واس موادش باید خرید کنم ی مقدار وسایل قبلیمم خراب شده کسی رو هم ندارم قرض کنم ...

آخه قنادی ک خرجش اونقدرام‌زیاد نیس واسه استارت زدن

فکر کنم سنتون به فرهنگیان نمیخوره  در هر صورت موفق باشین روی طرز فکر همسرت کار کنید

شرط سنی فرهنگیان ۲۴سال تمام ،۲۴سال و. ۱۲ماه ،من ثبت نام کردم فقط وقت نمیکنم بخونم 

آخه قنادی ک خرجش اونقدرام‌زیاد نیس واسه استارت زدن

ی خامه بگیرم یکم فوندانت و تخته کار و بقیه چیزا ی دو سه تومنی خرج میشه ،چرا اتفاقا از خیاطی خرجش خیلی بالاتر و جایی ک من زندگی میکنم دنبال ارزونن نه با کیفیت 

ی خامه بگیرم یکم فوندانت و تخته کار و بقیه چیزا ی دو سه تومنی خرج میشه ،چرا اتفاقا از خیاطی خرجش خیل ...

همه همینن والا همه دنبال ارزونین

همه میخوان همه چی داشته باشن ولی خرج کمی کنن

پس میدونی چی میگم بخاطر خودتو بچت تلاش کن نزار بچت دوروز دگ‌سرخورده بشه حرف بقیه رو کنار بزار هرکا ...

دقیقا باید همین کارو کنم عزیزم مشکلم اینه ک فرهنگیان مخ مخه ام میشه نمیتونم بزارم کنار و نخونم ،خوندن منم ب درد عمه ام میخوره ، دلم میخواست لااقل این چند ماه مونده رو درست تلاش میکردم اگرم قبول نمیشدم لااقل ارامش خیال داشتم ک تلاشمو کردم نشد فرهنگیان و معلمی رو اصلا دوس ندارم فقط بخاطر مزایاش میخوام برم بابای خودمم دوس نداشت بخاطر مزایاش رفت چون اون زمان پول نداشت الانم ب هر سختی بود بازنشست شده حقوق داره بیمه داره خونه خریده ماشین هم داره زمین هم داره خوبه دیگ سفرشون هم ب راه واس همین وسوسه میشم میدونم اگر بتونم درست بخونم تو همین زمان باقی مونده هم قبول میشم ولی بچه ام خیلی اذیت میکنه کمر و دست واسم نمونده