پولکی شدم 😑چرا انقد پول واسم مهمه جالبیش اینجاست خسیس هم نیستم ،قبل ازدواج اینجوری نبودم ک مدام فکرم درگیر پول دراوردن باشه ولی از اول خوشم نمیومد از کسی خرجی بگیرم الانم خوشم نمیاد واس همین هر بار ک میخوام از شوهرم پول بگیرم خرد میشم نتونستم درست درس بخونم تا سال دوم دبیرستان دانش اموز خوبی بودم و درسام فوق العاده خوب بود از سال سوم ی بیماری گرفتم دو سه ماه طول کشید بعدشم درگیر ی ماجرایی شدم ک دیگ درس نخوندم بعدش رفتم دانشگاه ک لیسانس بگیرم ازمون استخدامی شرکت کنم ازدواج کردم بازم نشد درسمو تموم کنم الانم ی بچه دارم با ۲۳ سال و خورده ای سن و ی بچه ۶ماهه تمام دغدغه ام پول دراوردن ،رفتم اموزش شیرینی پزی دیدم ولی ی ذره هم سرمایه واس شروع کارم نداشتم و ندارم ب شرکت تو کنکور فرهنگیان فکر میکنم ولی بچم خیلی شیطون شده نمیزاره درس بخونم از خودمم خسته شدم خیلی بی عرضه ام 😔
چقد جالب که دقیقا شرایط تورو دارم بخاطرش خوابم نمیبره خیاطیم خیلی خوبه ولی نمیتونم مشتری جور کنم کسی ...
تولیدی خانگی بزن
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ی خامه بگیرم یکم فوندانت و تخته کار و بقیه چیزا ی دو سه تومنی خرج میشه ،چرا اتفاقا از خیاطی خرجش خیلی بالاتر و جایی ک من زندگی میکنم دنبال ارزونن نه با کیفیت
پس میدونی چی میگم بخاطر خودتو بچت تلاش کن نزار بچت دوروز دگسرخورده بشه حرف بقیه رو کنار بزار هرکا ...
دقیقا باید همین کارو کنم عزیزم مشکلم اینه ک فرهنگیان مخ مخه ام میشه نمیتونم بزارم کنار و نخونم ،خوندن منم ب درد عمه ام میخوره ، دلم میخواست لااقل این چند ماه مونده رو درست تلاش میکردم اگرم قبول نمیشدم لااقل ارامش خیال داشتم ک تلاشمو کردم نشد فرهنگیان و معلمی رو اصلا دوس ندارم فقط بخاطر مزایاش میخوام برم بابای خودمم دوس نداشت بخاطر مزایاش رفت چون اون زمان پول نداشت الانم ب هر سختی بود بازنشست شده حقوق داره بیمه داره خونه خریده ماشین هم داره زمین هم داره خوبه دیگ سفرشون هم ب راه واس همین وسوسه میشم میدونم اگر بتونم درست بخونم تو همین زمان باقی مونده هم قبول میشم ولی بچه ام خیلی اذیت میکنه کمر و دست واسم نمونده