2777
2789
عنوان

نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 29 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره خب جفتمون بچه ایم😂 اونم کلا مخالف نیست. حتی بعضی وقتا یهو از دهنش میپره میگه اسم بچم باید پناه ...

ایشالله راضی میشه بزارش تو عمل انجام شده 😂 مثلاً الکی بگو قرص جلوگیری میخورم ولی نخور🤣🤣

من 23. یه سال و چند ماه

مناسبه سنت عزیزم برای مامان شدن😊🥰گاهی وقتها آدم یه چیزی رو نمیخواد ولی وقتی میخوای دیگه خدایی نکرده به آسونی بهش نمیرسی،من خودم همین جور شدم،اگه موقعیت مالی تون نرماله پس الکی نندازین عقب،انشالله هر چی که دوست داری خدا بهت بده 

مناسبه سنت عزیزم برای مامان شدن😊🥰گاهی وقتها آدم یه چیزی رو نمیخواد ولی وقتی میخوای دیگه خدایی نکرد ...

آره. نگرانیمم بخاطر همینه که نکنه دیر بشه. وضعیت مالیم ن در حد متوسط. دیگه اینکه میگه آمادگی ذهنی رو نمیفهمم 😂

و خدا حافظ ماست.
آره. نگرانیمم بخاطر همینه که نکنه دیر بشه. وضعیت مالیم ن در حد متوسط. دیگه اینکه میگه آمادگی ذهنی رو ...

😂🤣🤣همینایی که من گفتم بهش بگو بترسونش بگو خدایی نکرده دیر میشه خدا نکنه خیلیا حسرت میکشن و نمیشه،پس بیا ما هم تا دیر نشده بجنبیم،الکی بهانه میاره بگو مگه تو میخوای بزایی🤣🤣

😂🤣🤣همینایی که من گفتم بهش بگو بترسونش بگو خدایی نکرده دیر میشه خدا نکنه خیلیا حسرت میکشن و نمیشه، ...

اتفاقا بهش گفتم تو که نمیخوای بزایی قراره سختیاشو من بکشم. میگه عزییییزم من راضی نیستم تو سختی بکشی 😂

و خدا حافظ ماست.