منم میخام خابم بپره تو روز سرحال بشم فهوه بخورم پس؟ از این پودر اماده ها شاسه؟ یه بار گرفتم خیلی تلخ بود
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
وای 😂😂😐بد نباشه اینجوری میکنی؟ قهوه ساز کلا باهاش چیا میشه درست کرد.؟کدوم قهوه ها بهتره.و اثر دا ...
با قهوه ساز فقط اسپرسو درست میکنم... با یه قهوه ساز دیگه قهوه فرانسوی درست میکنم با قوری هم ترک درست میکنم.. قهوه اینمونده که از زیر دست من درباره... ازبس خوردم مث آفریقاییها تیره شدم😂😂👍👍👍
اعتیاد آور که هست. من زیاد نمیخورم میگن برا اونایی نه مشکل هورمونی و تخمدان دارن خوب نیس
من نمیدونم مشکل دارم یانه ولی دقیق از سوم راهنماییم میخورم تاالان ک ۲۷سالمه ..ازمعده ودندان سالم محروم شدم یروزم نخورم اعصابم داغونه جوری سر شوهرم الکی داد میزنم
با قهوه ساز فقط اسپرسو درست میکنم... با یه قهوه ساز دیگه قهوه فرانسوی درست میکنم با قوری ...
مگه سیاه میکنه؟😐
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی