2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 39 پست

اما چه دختر چه پسر وقتی روابط زیادی رو تجربه کرده هرگز نمیتونه با همسر آیندش سازگار باشه.

چون با بقیه زیر یه سقف زندگی نکرده و سرد و گرم زندگی رو نچشیده ، هرجا مشکلی پیش اومد یکی از اون قدیمیا که فقط باهاشون در حد صحبت های گل و بلبل بوده، میاد کنج ذهنش و از همسرش دلسرد میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم الان قصد ازدواج نداری.

قطعا چند سال دیگه به این نتیجه میرسی که دوستی و رل و.‌. به هیچ دردی نمیخوره.

و تصمیم به ازدواج میگیری.  اما روابط الان به شدت روی زندگی مشترکت تاثیر میذاره.

اما چه دختر چه پسر وقتی روابط زیادی رو تجربه کرده هرگز نمیتونه با همسر آیندش سازگار باشه. چون با بق ...

دقیقا. و توقع از همه زیاد میشه. چون هرکی میاد سمتش ناخودآگاه هی تو ذهنش با قبلیا مقایسه میکنه. و درکل انتظار داره آنچه همه خوبان داشتن شوهرش یکجا داشته باشه😂 مخصوصا تو دعوا ب این فک نمیکنه ک اوناهم بدی هایی داشتن. 

نه متاسفانه. ای کاش دانشگاه ها مختلط نبود تا بچه ها برای علم آموزی میرفتن دانشگاه

میشه از تاپیک بری بیرون؟

میری رو مخم

به عقایدت احترام میزارم پس توام احترام بزار و دیگه هیچی نگو

خب از کجا میدونی مشکل دقیقا همین نی من اصن قصد ازدواج ندارم ولی این یه چیزیه که کاملا ثابت شده. اگ ...

کی همچین مضخرفیو ثابت کرده؟

یه همسر گیرت میاد مثل خودت و به قول خودت با تجربه.بعد گلایه نکنی چرا شوهرم اینطوریه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
میشه از تاپیک بری بیرون؟ میری رو مخم به عقایدت احترام میزارم پس توام احترام بزار و دیگه هیچی نگو

بله عزیزم. میرم بیرون.

ولی به حرفام فکر کن. 

من که شما رو نمیشناسم ، تصمیم شما هیچ نفع و ضرری برای من نداره. 

به خاطر خودت گفتم.

خدا نگهدارتون.

کی همچین مضخرفیو ثابت کرده؟ یه همسر گیرت میاد مثل خودت و به قول خودت با تجربه.بعد گلایه نکنی چرا شو ...

روانشناسای کل دنیا

علاوه بر اون . دور وریام

تو خانواده ما اصن بهمون اجازه ازدواج‌نمیدن اگه قبلش با چند نفر نبوده باشیم