2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد جاریتون چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3712 بازدید | 127 پست

خیلی دوسش دارم خیلی زیاد

البته اینم که ندارم و تک پسره تو نظرم بی تاثیر نیست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من برای خونواده شوهرم عروس خارق العاده ای نیستم بنابراین‌مشکلی با مقایسه کردن ندارم جاریامم یکیشون مفت خوره یکیشون هم تا احترامشو خیلی نگه نداری خوبه همینکه تحویلش بگیری دیگه نمیشه جمعش کرد😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندارم ندارم ندارم 💃💃💃😁😁✌️

از ما ک گذشت دستت رو سر مجردا😂😂🥲

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

دختر خوبیه.البته سیاست های خاص خودش رو داره ولی در کل کاری به هم نداریم و رابطه ی آرومی داریم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یه خانم با شخصیت و خوش قلب هستش خداروشکر

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

والا فعلا که ندارم 

ولی اگرم بیاد سعی می کنم رفت آمدمون خیلی کم باشه خیلی  خیلی کم در حد یکبار در سال 

چون می دونم یکیشون رو سر مادرشوهرم جا خواهد داشت 

دوتاشون رو سر پدر شوهرم 

وکسی که براشون مهم نیست منم چون همسرم بچه طلاقه

مامان دوقلو ها👨‍👩‍👦‍👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست

من برای خونواده شوهرم عروس خارق العاده ای نیستم بنابراین‌مشکلی با مقایسه کردن ندارم جاریامم یکیشون م ...

اها...منو جاریم در حد همیم هم از لحاظ کار کردن هم رفتاری فقط اون یکم رابطش بهتره از لحاظ ارتباط کلامی اونم چون چندساله عروس این خونوادس🤔

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

من با دوتا جاریام بهترین رفیقای صمیمی هستیم 🥰😻خیلی باهم گوش شیطون کر خوبیم مثل خواهر👌بیشتر اوقات باهم مسافرتیم تمام مراسما باهم میریم خرید با هم میریم خانوادگی پارک و بیرون اینا 

باهم میریم خونه پدرشوهرم

2790
2778
2791
2779
2792