سلام دوستان اگه در مورد کم شنوایی انواعش چیزی میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید پسرم سه سالشه و به اسم واکنش نشون نمیداد دستور پذیری هم با صدا نداشت اما با اشاره چرا مثلا بگیم بیا نمیاد اما با دست براش اشاره کنیم بیاد میاد صدا هم میشنوه اما نه همه صداها مثلا بادکنک پیشش ترکید اصلا واکنشی نشون نداد برای امتحانش تلفن پیشش گذاشتم زنگ بخوره متوجه شد جواب داد اما پشتش که گذاشتم زنگ بخوره اصلا هیچ واکنشی نشون نداد اینم بگم جز چندتا کلمه میزی نمیگه شنوایی سنجی سه تا چیز رو بررسی کردن گفتن مشکلی نداره اما سطحی بوده الان وقت متخصص گرفتم اینم بگم اول به اتیسم شک کردیم اما متخصص مغز و کار درمانی و روانشناس و بازی درمان و گفتار درمان اتیسم رو رد کردن و گفتن اتیسم نداره فقط یه مشکل لجبازی اینا داره اما خو ربطی به واکنش نداره گفتن ببرم متخصص گوش کسی تجربه ای داره ؟اینم بگم جای شلوغ باشه تلویزیون روشن باشه اینا هم نمیتونه درست بشنوه یعنی واکنشی نداره اما خونه ساکت باشه یا نزدیکش باشم چرا نشون میده
ما بردیم هربار گفتن سالمه اما خو من احتمال میدم کم شنوایی حسی عصبی با مرکزی باشه که با abrدیده نمیشه
اینم بگم که حرف زدنش طوطیوار و ناواضح هست انگار اونطوری که از ما میشنوه رو میگه اماناواضح میشنوه کلماتی هم از جمله مارو در حد نه میگه و ماما بابا اینارو بین جمله هاش میگه یعنی در حدیه که فقط چند کلمه رو میتونه درک و و دازش کنه
عزیزم نوزاد منم به بعضی صداها واکنش میده منم تلفن کنار گوشش میزاررم زنگ میخوره واکنش نداره ولی صدای مشنبا میاد میپره از اوتیسم میترسم ، شما تو بارداری یا قبلش تبخال یا ویروسی نداشتی ؟
عزیزم نوزاد منم به بعضی صداها واکنش میده منم تلفن کنار گوشش میزاررم زنگ میخوره واکنش نداره ولی صدای ...
من پسرم دکتر مغز گفت توی طیف اتیسم هستش اما روانشناس تاکید داره که پسرم شنواییش ضعیفه حالا نمیدونم کدومشه قراره بعد عید ببرمش هم نقشه مغزی بگیرم هم تست شنوایی کامل ببرمش
والا تبخال و سرخجه رو میگن میتونه عامل اوتیسم باشه من کلا یبار تبخال زدم ولی ازمایش میدم تو خونم فعاله تو بارداری تو خونم فعال بوده ولی کرونا رو نشنیدم ربطی داشته باشه ، راستش میگن تو اوتیسم بچه ها به صداها واکنش انتخابی دارن همرو میشنون ولی به بعضی صدا واکنش میدن واسه این من میترسم