2777
2789
عنوان

کودک کم شنوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 46 پست
بعد تولد که میبرن نوزاد رو برلی شنوایی سنجی میگفت مامانش دوسه بار بردیم هرسری نمخوابید که تست رو ازش ...

ما بردیم هربار گفتن سالمه اما خو من احتمال میدم کم شنوایی حسی عصبی با مرکزی باشه که با abrدیده نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما بردیم هربار گفتن سالمه اما خو من احتمال میدم کم شنوایی حسی عصبی با مرکزی باشه که با abrدیده نمیشه

اینم بگم که حرف زدنش طوطی‌وار و ناواضح هست انگار اونطوری که از ما می‌شنوه رو میگه اماناواضح می‌شنوه کلماتی هم از جمله مارو در حد نه میگه و ماما بابا اینارو بین جمله هاش میگه یعنی در حدیه که فقط چند کلمه رو می‌تونه درک و و دازش کنه

اوکی 

عزیزم نوزاد منم به بعضی صداها واکنش میده منم تلفن کنار گوشش میزاررم زنگ میخوره واکنش نداره ولی صدای مشنبا میاد میپره از اوتیسم میترسم ، شما تو بارداری یا قبلش تبخال یا ویروسی نداشتی ؟

عزیزم نوزاد منم به بعضی صداها واکنش میده منم تلفن کنار گوشش میزاررم زنگ میخوره واکنش نداره ولی صدای ...

نه نداشتم اما زایمانم توی کرونا بود احتمالش هم هست کرونای خفیف گرفته بودیم 

عزیزم نوزاد منم به بعضی صداها واکنش میده منم تلفن کنار گوشش میزاررم زنگ میخوره واکنش نداره ولی صدای ...

من پسرم دکتر مغز گفت توی طیف اتیسم هستش اما روانشناس تاکید داره که پسرم شنواییش ضعیفه حالا نمی‌دونم کدومشه قراره بعد عید ببرمش هم نقشه مغزی بگیرم هم تست شنوایی کامل ببرمش

ربطی داره ؟

والا تبخال و سرخجه رو میگن میتونه عامل اوتیسم باشه من کلا یبار تبخال زدم ولی ازمایش میدم تو خونم فعاله تو بارداری تو خونم فعال بوده ولی کرونا رو نشنیدم ربطی داشته باشه ، راستش میگن تو اوتیسم بچه ها به صداها واکنش انتخابی دارن همرو میشنون ولی به بعضی صدا واکنش میدن واسه این من میترسم

من پسرم دکتر مغز گفت توی طیف اتیسم هستش اما روانشناس تاکید داره که پسرم شنواییش ضعیفه حالا نمی‌دونم ...

شما تست کن ببین وقتی خوابه صدای مثلا پاکت چیپس یا پفک یا پوست شکلات صدای اینارو دربیار ببین واکنشش چجوریه ، پسرم به صدای مشنبا خیلی حساسه میترسم