2777
2789
عنوان

ایفون ۱۳

| مشاهده متن کامل بحث + 2002 بازدید | 194 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وییی وییی چه قیشنگ 🥺🫂

خیلی شباهت دارین به گربه ها 

هم ناز و خوشگل و تو دل بروین 😻

هم مثل گربه ها وقتی کسی یه حرکت اشتباهي کرد با پنجه آماده این 😹

هر چی گذشت شده اوضاع بدتر آروزها پرپر

خیلی شباهت دارین به گربه ها  هم ناز و خوشگل و تو دل بروین 😻 هم مثل گربه ها وقتی کسی یه حرکت ...

مرسییی 

قسمت آخرش چرا ؟

اتفاقا من خیلی مهربونم به کسی نمی‌پرم مگه اینکه بره رو مخم 

بعد اینکه من از سگ و گربه به شدت میترسم یعنی تو خیابون گربه ببینم انقد جیغ میزنم خدا می‌دونه 

چند روز پیش از کتابخونه داشتم میومدم خونه یه گربه پشت سرم بود من داشتم از عابر بانک پول می‌گرفتم انقد ترسیدم پول و کارت رو گذاشتم همونجا و فرار کردم اینطرف خیابون 

یه آقایی دیده بود من رفتم پولو و کارتو آورد بهم داد گفت انقد ترس ندارن بخدا نترس 😄😐

مرسییی  قسمت آخرش چرا ؟ اتفاقا من خیلی مهربونم به کسی نمی‌پرم مگه اینکه بره رو مخم  بعد ...

بهش برسییی😁

شباهتتون رو خودتون اقرار کردین 😹😹

والا من خودم خیلی از سگ میترسم 10 متر اون ورتر ببینم خیلی استرس میگیرم 

ولی از گربه نه خیلی عاشق گربه هام 

من دخترهایی تو خیابون دیدم وقتی گربه میبینن باهاشون حرف میزنن ( زبون گربه ای) نازشون میکنن 

خیلی باحالن نباید بترسین

بهش برسییی😁 شباهتتون رو خودتون اقرار کردین 😹😹 والا من خودم خیلی از سگ میترسم 10 متر اون ورتر بب ...

آره بخدا اصن سگ ببینم سکته میکنم برعکس من خواهرم ما دوقلوییم خیلی شبیهم یعنی مو نمی‌زنیم مامانمم اشتباه میگه مارو انقد که شبیهم بعد اون عاشق حیوون هاست یعنی باهاشون بازی می‌کنه حرف میزنه حتی می‌ره براشون غذا می‌ریزه تمام غذاهاشو می‌ریزه برا گربه ها میگه اینا کوچولو عن غذا ندارن بخورن خیلی مهربونه اون ولی من میترسم نمی‌دونم چرا 😄🥺

آره بخدا اصن سگ ببینم سکته میکنم برعکس من خواهرم ما دوقلوییم خیلی شبیهم یعنی مو نمی‌زنیم مامانمم اشت ...

عهه چه جالب 

من وقتی کوچیک بودم فکر میکردم دو قلو ها باید با دو قلو ها ازدواج کنن😹 حتی فکر میکردم بچه هاشونم دو قلو میشه 

نباید واقعن بترسین با خواهرتون وقتی میره پیش گربه ها برین مطعمنم شما هم خوشتون میاد 

من خیلی از گربه ها خوشم میومد از اینایی که رنگشون شبیه سبز پنجه های سفید دارن 

پسر داییم خونشون این رنگی گربه نگه میداشتن خونگی نبود تو حیاطشون میموند من خیلی خوشم میومد ولی می‌ترسیدم دست بزنم پسر داییم عین عروسک باهاش بازی می‌کرد یه بار بهم گفت بیا دست بزن ببین چه حسی داره 

من فکر میکردم جنسش شبیه پتو باشه حسم این بود که دستم خورد به آجر سنگ 😁 برعکس تصور من 

عهه چه جالب  من وقتی کوچیک بودم فکر میکردم دو قلو ها باید با دو قلو ها ازدواج کنن😹 حتی فکر می ...

واییی چه قیشنگ 

نه اتفاقا اونایی که دوقلو دارم خودشون دوقلو نمیارن 

منو خواهرم از اینکه با دوقلو ازدواج کنیم متنفریم بعد اینکه کلا از هرچی پسره حالم بهم میخوره از یکی زده شدم یکبار عاشق شدم تو عمرم اونم همش دروغ بود 

واییی چه قیشنگ  نه اتفاقا اونایی که دوقلو دارم خودشون دوقلو نمیارن  منو خواهرم از اینکه ...

جالبه 

تو فیلم ها همش دوقلو ها با دوقلو ها ازدواج میکنن خیلی هم راضین همدیگه رو درک میکنن  برعکس تو زندگی واقعی اینجوری نیست 

من به پسر داییم میگفتم از بچگی با همیم یه دوقلو پیدا می‌کنیم باهاشون ازدواج کنیم همدیگه رو بیشتر ببینیم اون هم میگفت نه نمیشههه من نمیتونم اونجوری فکر میکنم زنم با توعه همیشه 😹 

جالبه  تو فیلم ها همش دوقلو ها با دوقلو ها ازدواج میکنن خیلی هم راضین همدیگه رو درک میکنن &nbs ...

آره خیلی حس جالبیه 

ولی من کلا حس بدی نسبت به مرد ها و پسر ها پیدا کردم متاسفانه و همش فکر میکنم هرچی بخاد نزدیکم سه میخاد مثل اون اذیتم کنه 

درسته بهم خیلی دروغ گفت و اذیتم کرد ولی بازم بدشو نمیخام هرجا هست موفق باشه با اینکه حس تنفر بهم داره 

دختر عمو های مامانم دوقلو بودن خیلی بهم شبی بودن بعد یکیشون ازدواج کرد اون یکی نکرده بود شوهرش یک روز که اومد خونه مادر زنش به جای زن خودش خواهر زنشو گرفت بغل بوس کرد 

وای وقتی گفت مهدی من زهرام عسل نیستم همه سرخ شدن بنده خدا مجلس رو ترک کرد 😂

آره خیلی حس جالبیه  ولی من کلا حس بدی نسبت به مرد ها و پسر ها پیدا کردم متاسفانه و همش فکر میک ...

شما قبلن از یکی ظربه خوردین به خاطر همین فکر می‌کنین همه شبیه همن بله درست فکر می‌کنین همه شبیه همن 😹

اما یکی هست لابه لای این ها که دروغگو نیست باید زرنگ باشین 

ای وااای 😹😹 به نظرم نباید بنده خدا رو ضایع میکردن صداشو در نمی‌آورد بهتر بود 

من اگه به جای پسره بودم میگفتم عسل رو بوسیدم انگار زهرا رو بوسیدم یک روحن در دو بدن البته با شوخی 😁

شما قبلن از یکی ظربه خوردین به خاطر همین فکر می‌کنین همه شبیه همن بله درست فکر می‌کنین همه شبیه همن ...

واییی تو از اونایی که هیچ وقت کم نمیارن 

یک بارم که من با خواهرم رفتم بیرون خواهرمو با خودم بردم خواستیم بریم پیش یکی که قبلاً دوسش داشتم بعد من به جای خودم اجیمو فرستادم بعد اون نفهمیده بود کلی خواهرمو بوس کرد و بغل کرد و اینا بعد که من رفتم بیچاره از ترس مرد گفت عزیزم بزار توضیح بدم من میدونستم تو این نیستی 😂

بعد گفت ببخشید بیا خوب من از کجا بدونم تو کدومی بعد دوستاش همه میگفتن خدا به دادت برسه از دست این دوقلو ها اینا کیکن یا واقعی بعد گرفت از دلم درآورد دفعه بعدی خواهرم از لج من می‌گفت بزار من برم پیشش خیلی بهم خش گذشته 😐

انقد زدمش تا دو ماه دستش درد میکرد 

البته اون قبلاً بود الان تو خیابون بهم چشم غر میده و میزنتم

واییی تو از اونایی که هیچ وقت کم نمیارن  یک بارم که من با خواهرم رفتم بیرون خواهرمو با خودم بر ...

نه انگار بهش خوش گذشته 😹 جالبه هر بار بوس و بغلی در کار بوده خواهرت رو فرستادی جلو 😁

من همیشه آرزو میکردم دو قلو باشم آرزوی تباهی بود نمیشد 

با دوقلو هیچ وقت حوصله ات سر نمیره هیچ وقت تنها نیستی 

دخترا شاید خوششون نیاد که از وسایل همدیگه استفاده کنن ولی بعضی موقع ها خیلی خوبه 

میتونی وقتی خواستگار اومد اگه استرس داشتی خواهرت چایی رو ببره 😹 

درسته خیلی حسادت میکنی که چرا اون رو بیشتر از من دوست دارن در حالی که اینطور نیست 

ولی ارزشش رو داره هر چی باشه همدیگه رو دوست دارین