2777
2789
آخه من پرده هام مخمل دار وبزرگن خودم که نمیتونم باز کنم بشورم شوهرمم به حرفم گوش نمیده دو  سالی ...

منم پرده سالنم سنگینه. گرونم هست واسه همین سالی دو بار وگرنه بیشتر میشستم. 😃

خودم که نمیتونم شوهرم در میاره میزنه. بیشتر خونه تکونی کارای سختشو شوهرم کرد من با این وضعم سختمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خودم میندازم لباسشویی بعدتادرش میارم اویزون میکنم که اتوهم نخاداینجوری چروک نمیشه ولی اون مخمله ر ...

آها من میترسم چروک بشن جرئت نمیکنم بکنم تو ماشین 

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
آها من میترسم چروک بشن جرئت نمیکنم بکنم تو ماشین 

نه ببین بندازلباسشویی بعدتواون مدت شیشه هاروپاک‌کن تادرش اوردی همونجوری دونم حالت نمدارداره همینجوری اویزونش کنی دیگه چروک نمیشه اونجوری خشک میشه

زندگی سلام   
نه ببین بندازلباسشویی بعدتواون مدت شیشه هاروپاک‌کن تادرش اوردی همونجوری دونم حالت نمدارداره همینجوری ...

آها پس راهش اینه

ممنون عزیزم😘😘

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
منم پرده سالنم سنگینه. گرونم هست واسه همین سالی دو بار وگرنه بیشتر میشستم. 😃 خودم که نمیتونم شوهرم ...

خب برامن کلی منگوله بهشه کریستالیه توماشین نمیشه انداخت من اونوتاحالا شش ساله نشستم 

زندگی سلام   
من از اول چیزی گرفتم که بشه شست. چون اخلاق خودمو میدونم. نشورم آروم نمیگیرم. 😃 راستش یه کم وسواسم

من موقع خریداصلا فکرشستنشونکردم فقط مدلش خوشم اومدگرفتم بعدکه خاستم بشورم دیدم کریستال داره دوخته شده بهش منتهاحوصلم نیومددرشون بیارم بشورم هرسال فقط جارومیکشم

زندگی سلام