2777
2789
عنوان

کادو ولن چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟ من عشق لباسم هم برای خودم هم خودش ینی عاشق اینم فقط لباس بخریم

وای چقد خوب پایدار باشید همیشه 

میترسم سلیقه اش نباشه چون ما خرید مشترک برا لباس نرفتیم تا حالا 🙂خودمم انقد سخت پسندم واقعا دوسه روز وقت میخواد که نمیتونم

کمربند خریدم براش خیلی خوشگله جدیده ولی نمی‌دونم در کنارش چی بدم بهش کمربند کمه

بچه شما عاشقا چه دردسرهایی داریدا  همش فکرتون درگیره  تو همین یه ماه ببین چقد فکر کادو ب ...

😂😂من از همه بدترم ی چیز می‌خوام بخرم ی ماه قبل فکر میکنم بهش 

وای چقد خوب پایدار باشید همیشه  میترسم سلیقه اش نباشه چون ما خرید مشترک برا لباس نرفتیم تا حال ...

عزیزدلم مرسی توام پایدار باشی با عشقت♥️ 

به نظرم کیف پول ست با کمربند خوبه ها 

ولی خوش بحالش چه دوس دختری داره😁😁😁 من تاحالا فقط یه بار براش کادو خریدم

البته هنوز دستم تو جیب خودم نیست🥺🥺 وگرنه نمیدونی اونروز رفتم براش کاپشن خریدم دلم میخواست ۲۰ ملیون پول داشتم براش کت شلوار بخرم لباس اسپرت و این چیزا بدبختی ام اینه سلیقه ام یکی نیست هم لباس مجلسی دوس دارم بپوشه هم اسپرت😂😂

عزیزدلم مرسی توام پایدار باشی با عشقت♥️  به نظرم کیف پول ست با کمربند خوبه ها  ولی خوش ب ...

قربونت برم گلم 😘😘😘

کیف پول تولد پارسالش خریدم هنوز نوعه

میگم کمربند و شاخه گل و ی جعبه تزیینی خوبه ؟ خیلی دستم خالیه خدایی روز مرد کارت هدیه دادم بهش 

لطف داری مرسی 😂😂من تازه دوماهه سرکار میرم قبل اون هرچی پول تو جیبی می‌گرفتم کنار میزاشتم براش ی کوچولو همیشه پس انداز داشته باش

الهیییییی معلومه خیلی خوش سلیقه ای خوش به حالت من انقد زیر نظر مامانم تصمیم گرفتم هنوزم با این که ۲۲ سالمه بازم ی چیزی بخوام بخرم انقد فکر میکنم سبک سنگین میکنم انقد میگردم که خودمم گیج میشم متاسفانه تو لباسم که اصلا سلیقه ندارم نمی‌دونم چی بگیرم خوشش بیاد برا همین هیچوقت سمت لباس نرفتم ...🙂

چه باحالی تو 😂😂😂چند سالته ؟

قربونت برم گلم 😘😘😘 کیف پول تولد پارسالش خریدم هنوز نوعه میگم کمربند و شاخه گل و ی جعبه تزیینی خ ...

اره به نظرم عالیه کمربند و شاخه گل 😍

اره فهمیدم سخت پسندی حالا من برعکس خریدام سریعن😂😂😂😂 عزیزم باحالی از خودته ۱۹ سالمه🥲

اره به نظرم عالیه کمربند و شاخه گل 😍 اره فهمیدم سخت پسندی حالا من برعکس خریدام سریعن😂😂😂😂 عزیزم ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم 😘😘🥰🌹

چقد خوووبببببببب چیکار میکنییییی به منم یاد بده 😂😭

ای جانم ان شالله خوشبخت بشی عزیزم 

چه باحال ولی کارت هدیه خیلی باکلاس تره البته اگر زیاد میخوای هزینه کنی ...

اتفاقا میخوام ۵میلیون پول بزارم چون شوهرم نقدی دوست داره اینکار میکنم تراول ۲۰۰تومنی میزارم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

چه خوشگل عالیه 

اره خیلی عالی میشه شوهر من فقط پول نقدی یا کتونی اورجینال خوشحال میکنه😅 روز مرد کتونی خریدم ولن پوله

همیشه تولدش ولن مناسبت ها اینکار میکنم 😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚