2777
2789
عنوان

تهمینه میلانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 44 پست
پس منظورش چیه؟ یا اینکه کرج رو مسخره کرد

اونو نمی‌دونم فقط می‌دونم تو خیلی بیکاری که ازبیکاری نشستی با کارای یه کارگردان فک می‌کنی😏

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس منظورش چیه؟ یا اینکه کرج رو مسخره کرد

نه کاری به کرج نداشت

اتفاقا داشت خانواده های کوته فکر رو مسخره میکرد

دیدید بعضی از تازه به دوران رسیده ها داخل تهران، شهرای دیگه رو مسخره میکنن؟

دقیقا داشت به همین اشاره میکرد

درباره قضیه فرار اون زنه هم قرار نیست که همه فیلما پایان خوشی داشته باشه و گناهکار محکوم بشه

اتفاقا داشت به این موضوع اشاره میکرد که داخل انتخاب دوست دقت کنید.همین زنه ملی رو بدبخت کرد اخرشم فرار کرد رفت

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
اما میلانی توی فیلماش مرد ها رو منفور نشون میده، لطفا اون توضیحی هم که در مورد ملی و راه های نرفته ا ...

چون هستید 

واقعیت جامعه رو داره میگه اگر از این تصویری که ازتون تو ذهن خانمها هست ناراحتید رفتارتون رو درست کنید 

امثال سیامک تو فیلم ملی و راه های نرفته اش کم نیستند تو هر فامیلی یکی دوتا ازش هست 

نه کاری به کرج نداشت اتفاقا داشت خانواده های کوته فکر رو مسخره میکرد دیدید بعضی از تازه به دوران ر ...

من دوست دارم در آینده کارگردان بشم اما از اینکه من کرجی هستم و یه کارگردان شهرم‌ رو مسخره کرده ناراحت بودم، اما از نگاه شما بهش فکر نکرده بودم

من دوست دارم در آینده کارگردان بشم اما از اینکه من کرجی هستم و یه کارگردان شهرم‌ رو مسخره کرده ناراح ...

اره دیگه

خیلی از کارگردانا دارن واقعیت جامعه رو نشون میدن.

شما هم اگه بخواید کارگردان بشید عمق دیدتون رو نسبت به مسائل بیشتر کنید...اینجوری خیلی فیلمای جذابی میتونید بسازید

همین فیلم ملی خیلی خیلی طرفدار داشت‌‌‌.چون داشت به مسائل مختلف جامعه اشاره میکرد

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
همه مردها منفورن به نظر شما؟ مرد خانواده دوست نداریم

تا یک درجه ای بله همتون مثل هم هستید از یه حدی به بعد استثنا هم داریم ولی طبیعتا اون ۹۹ درصد رو در نظر میگیریم نه یک درصد رو

یعنی من اشتباه برداشت کردم از منظور میلانی؟

خب یه جورایی خیلی سطحی نگاه کردید

مثلا گفتید منظورش این هست که خیانت زن به همسرش ایرادی نداره در حالی که اصلا موضوع ایراد داشتن یا نداشتن این قضیه نبود...اتفاقا داشت میگفت اینم از همون دوست به ظاهر دلسوز که تهش خودش فرار کرد...و حتی داشت میگفت به اطرافیانتونم اونقدر اعتماد نکنید(یه صحنه از فیلم زن اون اقا با همین خانم داشت میخندید و حرف میزد.ایا یه درصد فکر میکرد که شوهرش با همین خانم داره بهش خیانت میکنه؟!)

نه فکر نمیکرد، سکانس مهمونی شب عید رو میگید؟

اره دقیقا همون سکانس

کلا سکانس جالبی بود از جهات مخالف