2777
2789
عنوان

کار درمنزل

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم به مدت دنبالش بودم . چیز دندونگیری پیدا نکردم. یه سری آگهی هست مثلاً برای ساخت جعبه کادو و اینجور چیزا . احساس کردم کلاهبرداریه چون اولش انگار یه هزینه برای آموزش یا خرید وسایل و... میگیرن... تا حالا کسی پیِ اینارو گرفته؟همشون هم نوشتن که تضمینیه و مجوز و فلان دارن..

من چرخ داشتم حتما انجام می‌دادم  خب قبل تو خونه یکم رو پارچه های بی مصرف تمرین کن بعدش مکه خط ...

من کلاس خیاطی رفتم برای خودمم گاهی وقتا میدوزم ولی میترسم از بیرون میارم یوقت خراب کنم

خوش باش دمی که زندگانی این است...
منم به مدت دنبالش بودم . چیز دندونگیری پیدا نکردم. یه سری آگهی هست مثلاً برای ساخت جعبه کادو و اینجو ...

یه نفر چند روز پیش تاپیک زد ازش 100 تومنم گرفته بودن بعد بلاکش کرده بودن... خیر ندیده ها معلوم نیس روزی چند تا از این 100 تومنا از مردم میگیرن... پیش خودشون میگن کسی به خاطر 100 تومن شکایت نمیکنه😐

یمدت ب سرم زد کش و گل سر درست کنم یکمم وسایل گرفتم ولی دیدم هم زمانبره هم نمیصرفه 

اون ببستر برای سرگرم شدن خوبه نه درآمد سودش خیلی کمه

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
از تولیدی اطراف خونتون بگیر

نمیدونم کجا هست یعنی نمیشناسم شهر خودمون نیستم وارد نیستم اونقد 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
من کلاس خیاطی رفتم برای خودمم گاهی وقتا میدوزم ولی میترسم از بیرون میارم یوقت خراب کنم

نترس بابا فوقش خراب کنی یکم چی میشه میگه 

حالا همه میبرن فک میکنی اوایل حرفه ای آن هرکاری اوایلش حرابکاری داره و خیلی هم طبیعیه

گلم برنامه اکسکوینو  ایرانی که تو بازار میتونین پیدا کنین و چون تو بازاره پس کاملا مطمعنه و امن خیالت راحت باشه(.میتونید سرچ بزنید گوگل چون کاملا مطمعن و امن هست)

میتونین به راحتی ازش کسب درآمد کنید و با زدن کد معرف

صد هزاربه شما و من میده .بمن بخاطر دعوت شما و بشما بخاطر وارد شدن با کدمعرف.دوطرفه اس.پشتیبانی خوبی هم داره چه پیام داخل برنامه چه تماس...

❌ بایدحتما  با کد معرف برید و احراز هویت انجام بدید تا صدهزار یا 200شیبا بهتون تعلق بگیره❌

کدمعرف :88137396