2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 42 پست

به نظرم میل جنسی مردان بیشتر از همون اول میل جنسی دارند تا آخر مرگ ار بس میل میل جنسی دارند که حق تو می خورن کلاه سرت میذارن هرزگی کامل همین جور چرند پرند می بافن با اون زنان کودن گه عقب افتاده اشون عر میزنه دری وری میگهعسن جوراب حرف دهن گهت بفهم من جوراب یا تو گه که وبال مایی همینطور عر میزنی تنه لش پوچ با اون زن گهت لش لوش ج.نده عشق شوهرم اومدم شوهر کنم عر میزنه دری وری میگه چرت و پرت ۰رند پرند عقب افتاده منگل گه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاز جنسی که هم زن داره هم مرد اما تفاوتی که این دو دارند از نظر روانشناسی اینجوری هست که مرد نیاز ج ...

بالاترین پژوهش گر دنیا می گه ابوعلی سینا تا الان می گه میل جنسی زنان ۹ برابره بیشتره مردانه اما زنان حیا دارن به معنا خجالتیه اما اصلا خوب نیست 

این بخاطر روحیات زن و مرده 

زن ذاتا یه حیایی داره راجب این مسائل (کاری ندارم ک الان متاسفانه حیا از بین رفته) اما ذاتا این تو خلقت خانوم هاست 

واسه همین بیشتر خود دار هستن 

والا چیزی که مادیدیم قبل از ازدواج خیلی ادعا دارن تو این موضوع بعد ازدواج 180 درجه تغییر میکنناز پس ...

حالا سخت نگیر 😅😅

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

والا چیزی که مادیدیم قبل از ازدواج خیلی ادعا دارن تو این موضوع بعد ازدواج 180 درجه تغییر میکنناز پس ...

حتی اون عمو معروفه هم شاید تو فیلم سوپرمنه خخ

این بخاطر روحیات زن و مرده زن ذاتا یه حیایی داره راجب این مسائل (کاری ندارم ک الان متاسفانه حیا از ب ...

👌👌 منم به این موضوع فکر میکردم 

دلیلش اینه مرد انتخاب کنندست و میتونه ازدواجش دست خودشه . اینم ک رابطه داشته باشه مردا برا هم بد نمیدونن بقیه هم به طبع بد نمیگن .. ولی زن باید انتحاب بشه . رابطه ای هم بخواد داشته باشه زنای دیگه خودشون براش هزارتا حرف و حدیث و چرتو پرت میبافن . خب بقیه هم قطعا پرو میشن و به طن عیب میگن . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

من وقتی مسائل مهندسی میبینم درک میکنم چرا روابط نامتعارف رخ  داد چه قدر خوبه تو این دورانی هوش مصنوعی یعنی  حل المسائل و ماشین حساب  مثل سبک مینیمال چه سبک شیرین ساده برای فقرا !نه کسایی که عاشق لوکس بودن هستند فک گن یه پذیرایی قشنگ