2777
2789
عنوان

بی بی چک لطفا خواهش میکنم جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 41 پست
حالااگه با دوس پسر ده سال رابطه داشتی هیشکی باهات کار نداشت ابن مردم این جوری شدن باشرعیش مشکل دارن& ...

اره عزیزم حرف بقیه مهم نیس واسم ...اینا از زندگی من چیزی نمیدونندمن غریب و تنهام احتیاجدب بچه دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون ترشیدن واسه اون لطفا تایپک منو شلوغ نکنید من درباره بی بی چک شوال کرد گوه خور نخواستم

خیلی بی ادب و بی تربیتی. 

فک کردی از دماغ فیل افتادی . 

ترشیدن یعنی چی؟ من خودم ۱۱ ساله ازدواج کردم اما هرگز در مورد یه خانم این لفظ رو به کار نمی برم. 

میشه مدال های افتخاری که شوهرت بهت داده رو نشون بدی ؟ فک کردی هنر کردی یه بله دادی؟ 

واقعا با این فرهنگ و ادبت، باردار نباشی خدمت بزرگی به بشریت کردی.. 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدوارم خدا هوای اون بچه رو داشته باشه و حالا حالاها نزاره بیاد تو زندگی کسی که خودش بچست و بلد نیس ...

واه چی میگین شما؟صلاح زندگیشو هرکسی خودش میدونه چی‌میگی شما هرکی یه تاپیک میزنه یه عده همش هستن تاپیک ببرن ب حاشیه 

یه وقتی یه دختر ۱۴ساله از یه سی ساله بهتر میتونه مادری کنه

...‌
امیدوارم خدا هوای اون بچه رو داشته باشه و حالا حالاها نزاره بیاد تو زندگی کسی که خودش بچست و بلد نیس ...

واییی چطوری پیش خدا تونستی چنین دعایی کنی؟؟؟ ادم خیلی باید سنگ دل باشه چنین حرفی بزنه متاسفم براتون بقران 

من+نی نی+باباش=❤

عزیزم،ان شاء الله که باردار باشی و بتونی بهترین مادر برای فرزندانت باشی،🥰🥰🥰

دوستان گرامی اول اینکه شما در شرایط ایشون نیستید که قضاوتش میکنید،و دوم اینکه به این قسمتش نگاه کنید وقتی زود بچه دار بشی خیلی بهتره تا بذاری۳۰بشی و بعد بدوی دنبال بچه،فاصله سنی مادر و فرزند کم باشه خیلی بهتره،من اگه تجربه الآنم داشتم زود ازدواج میکردم و بچه دار میشدم

اسی جان بزار یک هفته از موعده بگذره بعد بی بی چک برن. قبلش و حین نزن چون هیچی نشون نمیده. ۷الی ۱۰روز که پریود نشی مشخص میشه. بعدش تست بده و آز معلوم میشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
واه چی میگین شما؟صلاح زندگیشو هرکسی خودش میدونه چی‌میگی شما هرکی یه تاپیک میزنه یه عده همش هستن تاپی ...

عزمزمه مساله باردار بودن یا نبودنش نیست. تصمیمیه که خودشون گرفتن.. به ما هم مربوط نیست. اون خانم فقط بهشون گفت کاش بیشتر جوونی کنید . استارتر شروع کرد به حرف های زشت زدن که گوه خوری نکنید، خودتون ترشیدید... من که همیشه آرومم خونم به جوش اومد. یه کم ادب داشتن بد نیست. 

به همین خاطر این خانم این پست رو ارسال کردن. به خاطر ادب نداشتن استارتر بود نه چیز دیگه.. 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزمزمه مساله باردار بودن یا نبودنش نیست. تصمیمیه که خودشون گرفتن.. به ما هم مربوط نیست. اون خانم فقط ...

🙄🙄🙄 کاربر جانان فکرکنم خیلی دلش پر بود سرصبحی میخاست سر این بنده خدا خالی کنه. این طرز برخورد صحیح نیست

من+نی نی+باباش=❤

🙄🙄🙄 کاربر جانان فکرکنم خیلی دلش پر بود سرصبحی میخاست سر این بنده خدا خالی کنه. این طرز برخورد صحی ...

من دام پر بود؟ من که با احترام گفتم شما همسن سالو منی بهتره بیشتر وقتتو واسه خودت بزاری یا ایشون که گفتم گه خوری نکنید به شما ربطی نداره دوست داریم؟ لطفا کامل بخونید بعد قضاوت کنید ایناییم که میگن یه وقت دختر ۱۴ساله بهتر از یه زن ۳۰ساله میتونه مادری کنه میزارم به حساب اینکه خودشون بچه سالن چرا اعصابمو به خاطرشون خورد کنم؟وقتی در این حد آگاهی ندارن