2777
2789
عنوان

نگهداری بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 31 پست
چرا عزیزم من فامیلمون گذاشت خیلیم راضی بود اتاق جدا دارن

ما تو شهرستانیم خودم چنتا مهد کار کردم میگفتن ما شیر خواره قبول نمیکنیم شاید شهرای بزرگ قبول میکنن 

ما تو شهرستانیم خودم چنتا مهد کار کردم میگفتن ما شیر خواره قبول نمیکنیم شاید شهرای بزرگ قبول میکنن&n ...

آره اونجا مرکز استان بود

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پرستارت مطمئن چطور پیدا کردی؟

من کاملا غریبم اینجا بعد اتمام مرخصی زایمان به شدت دنبال پرستار بودم...یک روز زنگ واحد بالای ساختمونون رو زدم و در رو برام باز کردن  اومدم جلوی واحد خودمون...اون خانم واحد بالایی اومد سرپله...گفت وای خدا شما بچه کوچیک داری من پرستار کودک هستم سالها دانشگاه نهران بودم بازنشسته بود دیگه پیشنهاد دادم بشه پرستار دخترم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من کاملا غریبم اینجا بعد اتمام مرخصی زایمان به شدت دنبال پرستار بودم...یک روز زنگ واحد بالای ساختمون ...

وای خدا چقدر خوب ،خدا خیلی نگاه ویژه ای بهت داشته به کسی که بشناسیش میشه اعتماد کرد 

وای خدا چقدر خوب ،خدا خیلی نگاه ویژه ای بهت داشته به کسی که بشناسیش میشه اعتماد کرد 

وقتی داشتم به این شهر میومدم خیلی ناراحت بودم مامانم گفت خدا رو چطور دیدی یک توی ساختمونتون از بچه نگهداری کنه....همین هم شد

شکر خدا

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

میشه اعتماد کرد؟بچه کوچولوعه اخه 

از اشنا ها و همکاران پرسو جو کنید معرفی میکنن. ما یه خانم میشناختیم با خور و دختر خواهرش پرستار کودک بودند مدام معرفی میشدند یعنی هروقت که مرخصی  زایماننشون تومو میشد یا پرستار قبلی میرفت یا نزدیک مهر ماه که مدارس باز میشد کلی زنگ میزدند بهشون. بیشتر هم بچه کارمند و معلمان رونگه میداشتند و نفر قبلی که بچه اش به سن پیش دبستانی میرسید تا میشندی همکاران پرتار میخوان معرفی میکردند یادم یکی از هم.ن کارفرماها بعد از 15سال باهش در ارتباط 

از اشنا ها و همکاران پرسو جو کنید معرفی میکنن. ما یه خانم میشناختیم با خور و دختر خواهرش پرستار کودک ...

اره اینجا هم من دیدم یسریا میرن پرستار میشن یا اگهی میدن ،حالا من که بچه ندارم همینجوری سوال تو ذهنم بود گفتم بپرسم😁😁

چقدر هزینه می دید؟ چه کارایی انجام میده؟

شنبه تا سه شنبه ۷/۵ صبح تا ۴...۴میلیون میدم ...

نگهداری دخترم غذا دادن بهش شستن ظرف غذاش....اگرم لباسش کثیف باشه میندازه ماشین

شنبه تا سه شنبه ۷/۵ صبح تا ۴...۴میلیون میدم ... نگهداری دخترم غذا دادن بهش شستن ظرف غذاش....اگرم لب ...

من بچم پیش خواهرمه، یه وقتایی میگه خسته شدم همش بخوام خونتون بمونم (خونه بابام یه شهر دیگه است)، موندم پرستار بگیرم یا نه،  حقیقتش می ترسم آدم غریب بیاد خونم بچمو بدم دستش 

من بچم پیش خواهرمه، یه وقتایی میگه خسته شدم همش بخوام خونتون بمونم (خونه بابام یه شهر دیگه است)، مون ...

خواهرت گناه داره...اونم زندگی میخواد

حتما پرستار بگیر

به خواهرت حقوق میدی؟