2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا توروخدابرام دعا کن ۳۶ سالمه و مجردم و تنها یه ادم خوب بیاد تو زندگیم و تو کارم وکالت قبول شدم موفق شم و وکیل قوی شم و پولدار چون هدف دارم و هدفم اینه فرزندخوانده بگیرم یا به بچه ها بهزیستی کمک کنم ارزومه پولدار شم 😟🥺

التماس دعا برای پزشک شدنم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

عزیزم اول برای سلامتی همه و همچنین خودت و عزیزانت دعا کن🌹

بعد برا عاقبت بخیری من🥲🌹و اینکه اگر صلاح هست خدا بهم یه بچه ی سالم و ناز و مهربون بده🥲🌈💖

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

عزیزدلم تروخداازته دل پاکت برای من دعاکن اسمم نازنین هست دعاکن توی تحصیلاتم موفق باشم ورتونم توی هرشغلی که پامیذارم موفق باشم وباهوش باشم وهواسم جمع باشه دلاکن بتونم بزودی بایه مردخوب که همه چیزش ایده الم هست ازدواج کنم وخوشبخت بشم ❤

الهی که همینطوره عزیزم برای من دعا کن درپناه خدای مهربون و امام زمان عج حاجت روا باشیم ،قرضامونو ادا کنیم تسویه کنم راااحت بشم از فکرشون،دعا کن روزی حلال زیاد خدا بهم بده زندگیو حاله دلمون عالی باشه،دعا کن مساله ای که توی ذهنمه به خوبیو خوشی حل بشه

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

حاضرم یه دستم قطع بشه اما آبروم و زندگیم حفظ بشه حاضرم بمیرم.یا اینکه عید کنار خانوادم سر سفره عید بدون مشکل بشینم از ته دل خداروشکر کنم.یعنی میشه 😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

امضام بخون🥲

دعا کن این کاری ک تو ذهنم طرف قبول کنه باهام همکاری کنه خیلی بهش این کاره نیاز دارم🫂😔

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲