2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا حالا حضوری همدیگ رو دیدین یا هنوز مجازیه

بابا من دیوونه ام

بنده خدا چند بار گفت رل باشیم و اینا گفتم نه اهلش نیستم فقط دوست معمولی دید خوشم نمیاد و میزنم به اون در گفت برا اینکه راحت باشم دیگه نمیگه ولی هر روز پیام میدیم به هم 

الان فکر میکنم حس پیدا کردم بهش پشیمونم نمی دونم چه کنم 😂😂😐

اشتباهه حیفه عمر و احساسمون،من ک خودم جداشدم چون ته نداشت رابطه و بخاطر اینکه اشنایی مجازی بود نمیدو ...

بدبختی من اینه که دخترخالم درجریان رابطمون بود . حالا که کاتم با اینکه تونستم فراموش کنم ولی سعی داره ابرومو جلو فامیلا و مامانم ببره

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
بابا من دیوونه ام بنده خدا چند بار گفت رل باشیم و اینا گفتم نه اهلش نیستم فقط دوست معمولی دید خوشم ...

تو منی یا من تو ام تو ک داستانت عین من شده، کسیک دوسش داشتم بهم خیانت کرده بود و منم از لج اون رفتم تو این سایتای همسریابی ثبت نام کردم و دقیقا بعد ثبت نام برام کلی درخواست اومد ولی با همشون انگار سر جنگ داشتم میگفتم بیخود کردین بهم درخواست دادین اونام کلی بی احترامی میکردنو بلاک ولی ی آیدی بود ک ولکن نبود و خیلی مودبانه درخواست میداد بهش میتوپیدم بازم تکرار میکرد و قصد نداشتم با کسی وارد رابطه شم چون فقط با عشقم قهر کرده بودم ولی نمیدونم چی شد ب این آیدی تلگرام دادم اینم چن روز مدام پی ام میداد تو تل بعد شماره تماس دادم زنگ میزد یکی دو ساعت صحبت میکرد ولی همون روزا بود ک من وقت ی عمل سنگینو داشتم و تا حدود دو ماه بعدشم خونه بودم و اونو ندیدم ولی تو این تایم با عشقم آشتی هم کرده بودم اون بهم زنگ میزد اینم میزد و منو عشقم سر ی مسئله ای بالاخره از هم جدا شدیم و من با این مجازیه هم خیلی بدرفتاری کردم علنا بهش گفتم نمیخوامت برو ولی این باز میگفت بازم فکر کن بعد جواب بده اون خیلی منو دوست داشتو داره اما وقتی بهش گفتم واقعا از اولش تو رو نمیخواستم کس دیگ رو میخواستمو ب خاطر اینک اون بهم خیانت کرده بود منم با تو بودم اون واقعا دلش شکست بهم گفت دیگ مزاحمت نمیشم ولی نمیبخشمت ب خاطر اینک با احساسم بازی کردی و خدافظی کرد ولی بعد اینک خدافظی کرد من خیلی ناراحت شدم و ده روز گذشت دیدم واقعا خبری ازش نیست و من کلی دلم براش تنگ شده بود فهمیدم دوسش دارم بهش پی ام دادم حالشو پرسیدم اونم فوری جواب داد الان ب همدیگ پی ام میدیم من الان فهمیدم دوسش دارم ولی نمیدونم چجوری بهش بگم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز