2777
2789
من لحنم خیلی آروم بود واقعا .من خودم موهام بیرونه از شال و روسری .ولی استارتر معلومه که حجابش کامله ...

منم نگفتم لحنتون بد بود دقت کنین هنوزم منظور منو اشتباه فهمیدینن میگم موهاش رو بریزه بیرون که

میتونه فرق وسط زد بزنه پشت گوش ولی اینجوری خیلی سفت بسته و جلوی موهاش یکم ریخته انگار برای همین گفتم اینجوری بهش نمیاد تنوع بده

منم نگفتم لحنتون بد بود دقت کنین هنوزم منظور منو اشتباه فهمیدین ن میگم موهاش رو بریزه بیرون که می ...

اوکی عزیزم .فکر کردم داری بهش پیشنهاد مدل سوسکی میدی😆

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو تار از مو بی حجابی محسوب میشه؟

اوکی .هر چی شما بگی درسته .

من اشتباها ریپلایتون کردم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

اوکی .هر چی شما بگی درسته . من اشتباها ریپلایتون کردم

وقتی نمی‌تونید منطقی بحث کنید و آخرش میخواین با تمسخر رفتار کنین همون بهتر ریپ نزنین که خودتون هم به این نتیجه رسیدین

وقتی نمی‌تونید منطقی بحث کنید و آخرش میخواین با تمسخر رفتار کنین همون بهتر ریپ نزنین که خودتون هم به ...

کسی که حجابش کامل باشه هیچ وقت نمیتونه به قول خودتون دو تا مو بندازه تو صورتش .منم به پیشنهاد شما نگفتم بی حجابی .ولی متاسفانه درکش براتون سخت بود .

کسی که حجابش کامل باشه هیچ وقت نمیتونه به قول خودتون دو تا مو بندازه تو صورتش .منم به پیشنهاد شما نگ ...

حجاب کاملی که شما میگین طرف هیچ تار مویی ازش مشخص نیست ولی دقت کنین اسی جلوی موهاش مشخصه پس نمیتونیم بگین دو تار مو خیلی بد باشه واسشون

نه متاسفانه درک این موضوع برای شما سخته که قبول کنین هرچیزی بی حجابی محسوب نمیشه 

حجاب کاملی که شما میگین طرف هیچ تار مویی ازش مشخص نیست ولی دقت کنین اسی جلوی موهاش مشخصه پس نمیتونیم ...

واقعا متوجه منظور من نشدید ؟

اوکی همچنان پافشاری کنید که من به دو تا تار مو گفتم بی حجاب .

هر چی شما بگید .🥴

2790
2778
2791
2779
2792