2777
2789
چشمت بی بلا😸🌷

چشمتون سلامت

بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲

خب بخندین خنده دوای هر دردیه،اینم تو رسالم مینویسم،ممنونم🙏حتما از فردا شروع میکنم جلد اولشم بزودی م ...

واقعا دوای هر دردیه سر درد شدیدم خوب شد پس حتما فردا شروع کنید

بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دیگه فرداست دیگه،خدا شکرت ی روزه صاحب رساله شدم

هنوز که ننوشتید کلی احکامه هر وقت تموم شد شکر گذاری کنید

مثل اینک فراموش کردین،احکامهای من راحته،حتی بجه ی دو ساله ام میتونه اجراش کنه🤣

خیلی راحته ولی باید چاپ وثبت بشه  

همشو خودم انجام میدم،حتی اگه شده دستی مینویسم،مهم اینه که اولش مینویسن آیت الله مکارم امیران،چ حس قش ...

بخدا تا الان تاپیکی به این خنده داری ندیده بودم 

میگم دیگه ۲تا از جاریام جلوش با تیشرت شلوارکن فقد منم روسری سرمه گفتم مسخرم نکنن

حالا جاری های شما بجز تیشرت و شلوارت لباس دیگه ای ندارن که دائم هر دوتاشون همینو میپوشن؟!

بهشون بگو ی خلاقیتی تو لباس پوشیدن اعمال کنن ایندفعه دامن بپوشن 

!!    !!! 

یعنی بعضی تاپیک ها معلومه از سر بیکاری و کمبود موضوع زده میشه

بابا کجاش خنده داره،من مگه چی از اونا کم دارم،حالا کجاشو دیدی،من خودم هر تاپیکی ک میذارم،کاربرا کلی متلک میندازن،آخر سرم نمیدونم چرا کاربری من میترکه،الان این کاربری پنجم منه

حالا جاری های شما بجز تیشرت و شلوارت لباس دیگه ای ندارن که دائم هر دوتاشون همینو میپوشن؟! بهشون بگو ...

ینی تابلوعه صب پاشدی معلوم نی چته اومدی فقد به یه چی گیر بدی و بری

چی میگی حالت خوبه؟؟

ناراحتی نیا تو تاپیکم اره بیکارم بتوچه

با اجازتون صبح شد من برم حلیم بگیرم بیارم،یکم ذهنم خوب کار کنه،شمام اگه بعد این سوال احکام اینا داشتین میتونین از من بپرسین،تازه میتونین به منم تقلید کنین

بابا کجاش خنده داره،من مگه چی از اونا کم دارم،حالا کجاشو دیدی،من خودم هر تاپیکی ک میذارم،کاربرا کلی ...

عه چه جالب شما که خوبی من کاربری ششم هستم تاحالا پنج بار تعلیق شدم امروز تعلیق نشم صلوات

عه چه جالب شما که خوبی من کاربری ششم هستم تاحالا پنج بار تعلیق شدم امروز تعلیق نشم صلوات

منم بخدا موندم دیگه ن سیم کارت فعال دارم،نه میدونم از کدوم مرور گر برم،نامردا همش تعلیق مشکی میکنن،اگه تعلیق شدم تقصیر شماستا