2777
2789
والا من که راحت نیستم حتی جلو برادرشوهرمم روسری به سرم

بهترین کار ممکن رو میکنی شما .

برادر شوهر محرمت نیست دایی شوهر محرمت نیست 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم سر این موضوع مشگل داشتم حتی از چند نفرم پرسیدم گفتن مانعی نداره

والا چی بگم دیگه از قران که بالاتر نداریم. و این کاملا مشخصه با هرکسی که اگر شوهر نباشه بشه ازدواج کرد نامحرمه دیگه محرمیت نسبی هم نداریم که یا محرم یا نامحرم

فقط خواهرزن هست که مرد با وجود نامحرم بودن نمیتونه باهاش ازدواج کنه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

مگه میشه سوره نسا محارم رو واضح یکی یکی نامبرده حتما اشتباه شنیدید

آره نمیدونم اینارو از کجا در میارن مینویسن خود قرآن گفته کی محرمه کی نامحرم 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

ممنونم،یادم باشه اسمی از شناهم تو اون رساله میارم،چون اولین مشوقم شما بودین🤣

خواهش میکنم حقیقتا از ته دل خندیدم همین که باعث خندم شدید کفایت میکنه  

ولی بازم ممنون که اسم منم مینویسید

🖤🖤🖤🖤🖤
اخه ۲تا از جاریام جلوش با تیشرت شلوارک میگردن گفتم یا اونا دیگه خیلی اوکین یا من اسگل مسگلم

نه دیگه مشخصه کار شما درسته

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

رفت و آمد خاصی ندارم ببینمشون تونیک و شال شلوار 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
والا چی بگم دیگه از قران که بالاتر نداریم. و این کاملا مشخصه با هرکسی که اگر شوهر نباشه بشه ازدواج ک ...

خب زن بمیره شوهر میتونه خواهرشو بگیره 

خواهش میکنم حقیقتا از ته دل خندیدم همین که باعث خندم شدید کفایت میکنه     ولی بازم ممنون ...

خواهش میکنم که تونستم تو این موقعی روز لبخند رو لب کسی بیارم،ولی خواهشن تو این موقع بلند نخندین،خدای نکرده میگن دیونه ای