2777
2789
عنوان

زن علیه زن

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 33 پست
سلام البته این مثال ک شمابیان کردین یه مسئله ای کاملا همه گانیه وهیچ ربطی ب حقوق زنها و یاطرفداری ک ...

سلام وقت بخیر

البته که این مسائل جنسیت نمیشناسه ، اما از اونجایی که بیشتر خانم ها هستن که نسبت به موضوعات بیان شده زیر سوال رفتن پس بیانش توی همچین تاپیکی کاملا صحیح و درسته 

البته که حقوق زن ها چه توی قوانین و چه توی جامعه زیرسوال رفته و هیچکس هم نمیتونه منکرش بشه ولی وقتی صحبت از به دست اوردن این حقوق هست منظور این نیست که زن ها بالا تر از آقایون قرار بگیرن یا چیز هایی شبیه به این 

ما همیشه دنبال حقوق برابر بودیم و فقط وقتی میتونیم به اون دست پیدا کنیم که قبول کنیم خانم ها واقعا نسبت به آقایون شرایط به مراتب سخت تری داشتند و دارند و بعد برای از بین رفتنش تلاش بکنیم 

نیازی به زیرسوال بردن من نیست ، یک جامعه هست که این حقوق رو زیرسوال برده 

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍
سلام وقت بخیر البته که این مسائل جنسیت نمیشناسه ، اما از اونجایی که بیشتر خانم ها هستن که نسبت به م ...

من کاملا از صداقتتون در تایپ همچین تاپیکی آگاهم

واینکه دغدغه مندیتون نسبت ب مسائل وحقوق خانمها

واینکه فرمودین خانمها سختی کشیدن و

ماهم قبول داریم

فقط خواستم یادآوری کرده باشم ک توی ادوارگذشته و جامعه کنونی

مادرانو همسران وخانمهایی بودن ک ب همراه شوهرانشون زندگیهایی سرشار از عشق و محبت روتجربه کردن و همچنین فرزندانی رو در کانون گرم خانواده شون پرورش دادن ک یکیشون شده شهیدحجی

منظورم ازگفتن اینها نام بردن از قشرخاصی نیس

فقط اعتقادداریم ک اگه تمام تاریخ بشریت روتاالان مرور کنیم

میبینیم ک هرپادشاهو حاکمو... ک سرکاراومده طبق قوانین و امیال درونی خودش حکم وقانون صادرکرده

ب جز دین اسلام ک اگه منصفانه و بدون بغض وجهت گیری سیاسی اونو بررسی کنیم متوجه میشیم ک فقط اون بوده ک کاملاطرفدار حقوق زن بوده وهست

حالا بماند ک توی بعضی دولتها باافراط وتفریط ب این مقوله پرداخته شده

ببخشید اگه زیاد تایپ کردم وشاید مطالب بیان شده خیلی مرتبط با مفهوم تاپیکتون نبوده باشه

وباتوجه ب اینکه مطمئنم شماخودتون کاملا مشرف به این مطالب هستین

صرفا درس پس دادن درکلاس استادبود

عذرخواهی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاملا از صداقتتون در تایپ همچین تاپیکی آگاهم واینکه دغدغه مندیتون نسبت ب مسائل وحقوق خانمها وای ...

متاسفانه نه ادعایی در رابطه با دین دارم و نه اطلاعات زیادی

اما نا امید کنندس که همچنان اشخاصی با استفاده از اسم دین هویت زنان رو زیرسوال میبرن که من و امثال من مجبور بشیم توی پلتفرم های مختلف همچین مبحث هایی را راه بندازیم 

حرف هاتون بسیار منطقی بود و از اینکه با همچین شخص خوش گفتار و با ادبی هم صحبت شدم خوشحالم 

موفق باشید 🌷

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍
متاسفانه نه ادعایی در رابطه با دین دارم و نه اطلاعات زیادی اما نا امید کنندس که همچنان اشخاصی با اس ...

خواهش میکنم

خودتون هم شایسته ادب و احترام هستین

خلاصه خواستم بگم ک اگه یه آقاو یه خانم ب معنای واقعی کلمه دارای صفات اخلاقی اسلامی وپسندیده باشن

دیگه هیچ نیازی به قانون وقاضی ووکیل وطرح دعاوی حقوقی نیس 

ک مثلا چرا مردهاحقوق زنهارو نادیده گرفتن یااینکه خانمهابخوان از مردهای جامعه انتفام بگیرن و...

اگه زندگی امامان معصوم و خانواده شهداویا اصن انسانهای بی دین ولی آزاده رو الگوی خودمون قراربدیم ب نظرم به اون مدینه فاضله ک آرزوی همه هستش خواهیم رسید

هرچند ک تمام ما درمعرض وسوسه های ابلیس زمانه قرارداریم