اگر به هر دلیلی مثل کمبود محبت ، مورد توجه نبودن ، تفریح یا هر چیزی که خودتون رو باهاش توجیه میکنید با احساسات لطیف خانمهای دیگه بازی کنید و تاپیک های دروغین بزنید شک نکنید در همین دنیا مجازات خواهید شد چون به تعداد خیلی بالایی حق الناس به گردنتون میاد.شاید یک نفر قلبش به تپش بیفته ، دیگری سردرد بگیره ، یک نفر دیگه ناامید بشه ، کسی به همسرش بدبین بشه ، کسی با غم به خواب بره😔😔😔 نکنید این کار رو عزیزان !!!!
علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫
جالب بود ،به اینکار میگن فرافکنی ،یعنی خصوصیت اخلاقی خودتو رو دیگران گذاشتن ،طرف خودش حسود بوده این خصوصیت رو تو دیگران فرافکنی میکرده و از طزفی حرصم میخوره😁
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
تا سو تفاهم و اختلاف هم بین کاربرا ایجاد نشده قفل میکنم.ممنون از همراهیتون🌹🌹
خدا به همه مون کمک کنه اگر گناهی کردیم حق الناس نباشه🤲
علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫