2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا چته مشورت درچه مورد

اینکه چجوری برم قهر ک شوهرم سرش به سنگ بخوره؟ ۷ سال ازدواج کردیم درآمد نداره من آنلاین شاپ دارم بچه ۶ ساله دارم از اول مجبور شدم کار کنم اینم هی امید واحی میداد حالام میگفت طلافروشی باز میکنم چون باید زمین کشاورزی بفروشه از اونورم نونوایی دارن ک قراره مامانش به اسمش بزنه ( قضیه ش طولانیه ) قبل فوت باباش برای شوهرم نونوایی باز کردن باباش گفته پسرای دیگه م دانشگاه رفتن تو میخوایی بری دانشگاه یا برات نونوایی باز کنم؟ داداش بزرگه ش گفته ماک خوندیم چی شدیم نونوابی رو قبول کن اینم مثل خررر دو شیفت تنهایی ۷،۸ سال کار کرده ماهی ۳۰۰ هزار تومن میدادن تازه نونوایی به اسم مادرشه باباش فوت میکنه همه شون دبه میکنن ک نونوایی مال همه مونه حالام مامانش گفته بود نوروز به اسمت میکنم منم دیگه گفتم نهایت تا یه ماه دیگه کار میکنم بعدش شوهرم طلافروشی باز میکنه گفتم دعوا نکنم صبر کنم ک بهانه دست شوهرم ندم حالا با مامانش حرف زده مامانش گفته نوروز تازه میکه مامانمم به اسمم بزنه بعدش باید ۳ ماه برم کلاس برای طلافروشی خلاصه مثل دفه های پیش داره همینجور منو خر میکنه ک بیکار بگرده تا اون موقع هیچ کار دیگه نمیخواد کنه بخدا خسته شدم بخاطر بچه م نمیتونم جداشم نمیدونم دردمو به کی بگم خانواده م پشتمن طلاقمم میگیرن قهر برمم شوهرم نازمو نمیکشه میگه برو بچه رم نمیدم میخوام عاقلانه و قاطع سر عقل بیارمش ایهی الناااس کمککککک 😭😭😭