2777
2789
عنوان

از آپارتمان نشینی متنفرم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 38 پست
ما ازین صداها که نداریم فقط خمسایه بالاییمون پسرش عقب موندست هرچند وقتی یه بار صدای دوییدن و دادش که ...

فقط بحث صدا نیست خونه ی دربست ارامش بیشتر و حریم خصوصی و ازادی بیشتری داره 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ که بچه های شما پدر ماها رو دروردن به علاوه ی خودتون با خونه ویلایی هم ما راحت بودیم هم شما لعنت ب ...

ولی همسایه ی ما خیلی ماهه هر وقت میبینمش معدرت خواهی میکنم میگه تو رو خدا به بچه ها چیزی نگو اینا الان وقت جنب و جوششونه ما حرفی نداریم ولی من خودم ناراحت میشم خوبه شما همسایه ی ما نیستین😁

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
همون فقط دربست😑😑

ایشالا قسمت ارزو داراش

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ولی همسایه ی ما خیلی ماهه هر وقت میبینمش معدرت خواهی میکنم میگه تو رو خدا به بچه ها چیزی نگو اینا ال ...

حالا بعضی ها با این قضیه مشکل ندارن ولی بنده خیلی مشکل دارم چون خونه محل ارامشه بچه تو پارک و باشگاه و... میتونه انرژیشو خالی کنه این که عمسایه حرفی نمیزنه خب دلیل نمیشه سو استفاده کنید که بله خداروشکر که همسایتون نیستم وگرنه بعد نیم ماه سرصدا بچه هاتون غیب میشدن 😁😁

حالا بعضی ها با این قضیه مشکل ندارن ولی بنده خیلی مشکل دارم چون خونه محل ارامشه بچه تو پارک و باشگاه ...

کی خواست سو استفاده کنه ، مگه بچه ۴ ساله چقدر میتونه بره پارک و باشگاه ، حرفی میزنیا

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
کی خواست سو استفاده کنه ، مگه بچه ۴ ساله چقدر میتونه بره پارک و باشگاه ، حرفی میزنیا

خب ببخشید چرا همسایه یا صاحب خونه  بنده خدا باید سر صدای بچه شما رو تحمل کنه؟ مگه چه گناهی کردی که باید توسط شما عذاب بکشه؟ گوشتونم بدهکار نیست

خب ببخشید چرا همسایه یا صاحب خونه  بنده خدا باید سر صدای بچه شما رو تحمل کنه؟ مگه چه گناهی کردی ...

برو بابا اعصابت خورده حرفا رو قاطی می کنی ، دارم میگم بچه دارها خودشونم در عذابن داری یه ریز حرف بی ربط میزنی ، ریپ نزن بی منطق صحبت میکنی

برو بابا اعصابت خورده حرفا رو قاطی می کنی ، دارم میگم بچه دارها خودشونم در عذابن داری یه ریز حرف بی ...

تو و امثال تو خوبن تر میزنن تو اعصابمون بجای عذرخواهی طلبکارم هستند 

باشه تو راست میگی دعا میکنم یه بچه ی شیطون قسمتت بشه تو آپارتمان ببینم چطور مدیریتش میکنی آدمهای پر مدعا و غرزن مثل تو واقعا رو مخه ، خدا رو شکر تو آپارتمان ما یکی از یکی ماه تر همشونم راضی همشونم میگن توروخدا نرید جای دیگه بهتون عادت کردیم ممنون که باعث شدی قدر داشته هامونو بیشتر بدونیم 😊

از تو چرا معذرت بخوام اونوقت 

باشه تو راست میگی دعا میکنم یه بچه ی شیطون قسمتت بشه تو آپارتمان ببینم چطور مدیریتش میکنی آدمهای پر ...

من غلط بکنم بچه شیطون بیارم بر فرض محالم بیارم سر صدا کنه مشت و لگد به دیوار بزنه از سقف اویزونش میکنم من نمیدونم میزان سر صدای بچه عات چقدره اما همسایه من بچش من رو روانی کرده به در و دیوار  لگد میزنه درو محکم میکوبه به مادرش از اون فحشا میده ساعت یک نصف شب بالا پایین میپره به همجا لگد پرت میکنه😑😑😑😑

من غلط بکنم بچه شیطون بیارم بر فرض محالم بیارم سر صدا کنه مشت و لگد به دیوار بزنه از سقف اویزونش میک ...

دیگه شرمنده خدا آیکون انتخاب خلقیات بچه رو فعال نذاشته ، حق آویزون بچه رو از دیوار نداری اون طبیعتشه ، به قول همسایه ی ما بچه تا یه وقتی شیطونه بعدش میشه آقا و خانم ، وقتی نمیدونی بچه های من چه جورین با همسایه ی خودت مقایسه نکن و قیاسم نکن باهاشون که هر چی تو دلته تخلیه کنی  ، من فقط منظورم از گفتن این حرفها این بود که اونام به اندازه ی شماها دوست دارن خونه ویلایی داشته باشن ، اصلا از لحن و منطقت خوشم نیومد کاش اصلا ت. تاپیکت نمیومدم انرژی منفی و بدخلقی خیللللییییی

دیگه شرمنده خدا آیکون انتخاب خلقیات بچه رو فعال نذاشته ، حق آویزون بچه رو از دیوار نداری اون طبیعتشه ...

اشکال نداره منم جزو طبیعتمه آویزیون کردن و ادب کردن بعدشم خودت گفتی بچه هام زیاد ور وورجه میکنن و اینکه خب خلقی برای ادم نمونده که ادم خوش خلق باشه بیا ده روز خونم بمون تو اتاقم ببینم خوش اخلاق میمونی یا نه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792