دزد__دریایی مدیر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 عنوان پسر هستم | مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 47 پست رفتم متخصص پوست شوره سرم و چربی پوستم خوب شد 🤩 خدارشکر. اگر کسی میخاد راهنماییش کنم کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️ 1402/11/06 | 00:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دزد__دریایی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 امروز بلاش پاستیل خلیدی ابولی😆 ن کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
_صباا عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 6153 روغن نارگیل بزن هم برا مو هم برای صورت و صابون زردچوبه مرسیاتفاقا خریدمحسش نیس استفاده کنم🤦♀️🖐 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
دزد__دریایی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 ضد شوره چی استفاده کردی؟ این شامپوش. روغن نارگیل هم زدم. یک محلول شیمیایی و ترکیبی هم داد نمد اسمش چیه کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
andimashkiii عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1386 ن افرین یه جایایی باید وه خدا گت...عه تو سیچی چنی میکی😞
دزد__دریایی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 افرین چرا کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
وحشی_زیباا عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 17900 این شامپوش. روغن نارگیل هم زدم. یک محلول شیمیایی و ترکیبی هم داد نمد اسمش چیه مرسیی خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
andimashkiii عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1386 چرا خیلی نخر براش پررو میشه😂 یه جایایی باید وه خدا گت...عه تو سیچی چنی میکی😞
دزد__دریایی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 خیلی نخر براش پررو میشه😂 چیکارش کنم بزار بشه. مگه رو حرف ملکه میشه حرف زد؟ کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
دزد__دریایی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 بگید لطفا کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
andimashkiii عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1386 چیکارش کنم بزار بشه. مگه رو حرف ملکه میشه حرف زد؟ ایییییییی ملکه 😍 یه جایایی باید وه خدا گت...عه تو سیچی چنی میکی😞
دزد__دریایی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 امان از موی چرب امان ی شامپو خریدم اونم کارساز نیس این شامپویی که گذاشتم استفاده کنید کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
دزد__دریایی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 مشکل من درماتیت سبوره هست با این شامپو رفع میشه؟ اطلاع ندارم. راهنمای الکی نمیکنم. ولی این برا شوره و قارچ پوستی بسیار عالیییییی. حتما مشکل داری برو متخصص خوب. من رفتم خوب شدم کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
دزد__دریایی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 ایییییییی ملکه 😍 خب دیگه رو حرفاش نمیشه حرف زد. تسلیم فقط کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
sunrose عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 16875 اطلاع ندارم. راهنمای الکی نمیکنم. ولی این برا شوره و قارچ پوستی بسیار عالیییییی. حتما مشکل داری برو ... مرسی