عزیز من تو اقدامم و از این شیاف دو شب پشت هم استفاده کردم الان ۳ روز میگذره هنوز یه چیزایی خارج میشه ...
سلام عزیزم
بزار دوره مصرفش تمام بشه و رحم پاکسازی بشه بعد اقدام کنید
یک شب در میان شیاف رو استفاده کنید و شبهایی که شیاف استفاده نمیکنید سعی کنید رابطه همراه با جلوگیری طبیعی داشته باشید چون به خروج دفعیات رحم کمک میکنه
سلام عزیزم بزار دوره مصرفش تمام بشه و رحم پاکسازی بشه بعد اقدام کنید یک شب در میان شیاف رو ا ...
ممنون از راهنمایتون. اخه اونی که به من داد گفت میتونی اقدامم بکنی و مشکلی ندارع برا همین من اقدامم کردم. به نظر شما یعنی ممکنه اگر باردار بشم خدای نکرده اون بچه مشکل داشته باشه؟
استارتر شیاف استفاده کردی فیبرومت در چ حاله؟منم فیبروم دارم و داره اذیتم میکنه لطفا نظرتو بگو
سلام عزیزم والا من دو بار بیشتر نزدم اصلا خوشم نیومد همش انگار شن نرم توم بود تمام پایین تنم دانه و جوش زد هنوز بعد این همه مدت گرمیش مونده بازم جوش میزنم
تو رابطه هم به مشکل خوردم یک هفته ای دیگه استفاده نکردم
ممنون عزیزم من خودم هم طب سنتی کار میکنم اگه سوالی داشتی خوشحال میشم کمکتون کنم
سلام گلی،من یه سوال داشتم میشه کمکم کنی
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "