2789
ایتالیا بعدشم آمریکا بابا ایول داری ولی کاراش سختی داری به راحتی آب خوردن نیست اینا رو که می دونی ...

آره ولی اینحا موندن مثل آب تو هاون کوبیدنه میخوام ۱۷ سافتم شده کار کنم ولی بسازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی اینحا موندن مثل آب تو هاون کوبیدنه میخوام ۱۷ سافتم شده کار کنم ولی بسازم

دختر داییم به وسیله ی دوستاش رفته ایتالیا حدود 6000 یورو بورسیه استانی هم می گیره تازه اونم

ولی قربت مسئله شده واسش همین 

اگه اینم نبود کلا میگه عالیه

دختر داییم به وسیله ی دوستاش رفته ایتالیا حدود 6000 یورو بورسیه استانی هم می گیره تازه اونم ولی قرب ...

عه چقدر عالی آره شنیدم 

آره دور بودن از خانواده رو باید قبول کرد و رفت

دختر داییت وضع مالیشون چطوره منظورم خانوادشه راستش میخوام بدونم غیر بورسیه خیلی ساپورتش میکنن یا خودش کار میکنه؟ من‌خودم میخوام‌کار کنم اونجا ولی خب باید غیر انگلیسی رو ایتالیایی هم کار کنم 

من هدفم ۲۰۲۵ دارم هم برا زبان آماده میشم هم ازمون ورودی اونجا

عه چقدر عالی آره شنیدم  آره دور بودن از خانواده رو باید قبول کرد و رفت دختر داییت وضع مالیشون ...

خوب که نیست ولی یه خونه و ماشین دارند

کار حین تحصیل هم که خیلی عالی می شه.

یه کار نیمه وقت می ره اونم 

خوب که نیست ولی یه خونه و ماشین دارند کار حین تحصیل هم که خیلی عالی می شه. یه کار نیمه وقت می ره ا ...

چقدرم عالی ایشالا خودش و خودت همیشه موفق باشین❤😍

منم باید سریع کارا رو حل کنم 💫

میگم برات مقدوره در حد ۲ سوال اینا بعدا  یعنی سال بعد اگر پیش اومد اجازه بدی بپرسم ازت؟ البته زیاد مزاحمت نمیشم