evilqueen مدیر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 859 عنوان چادر یا عبا؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 52 پست برای همه فصل ها بخوای بپوشی کدوم مناسب تره؟ 1402/11/05 | 15:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royaybiniyar8 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 2391 من تهرانم واقعا؟ بله من اصفهانم همه قیمتی هست زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘
گل14 عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 340 از کی روت نمیشه؟ از خدا یا بنده خدا؟ تو برای خدا بپوش ببین خدا چجوری درای رحمتشو به روت باز میکنه❤ بعدش درسته چادرنمیپوشم ولی ماتوی بلند میپوشم بی حجابم نیستم
_شفق_قطبی_ عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 1119 قبلا چادری بودم ولی از وقتی بچه دارشدم دیگه نتونستم بابچه چادر نگه دارم چادرای مدل دار که خیلی راحتن برای کارای روزمرهمنم بچه کوچیک دارم ولی به سرم زده چادر ساده بگیرمهیچی ابهت اون چادر ساده رو نداره انگار بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید 🌸 گالری نگار 🌸 negarartgallery https://eitaa.com/negarartgallery گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست...
چنگیز_دلبر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1608 قبلا چادری بودم ولی از وقتی بچه دارشدم دیگه نتونستم بابچه چادر نگه دارم اخه چادر عربی که خیلی راحته ولی ب نظرم به هیچ بهونه ای کنار نزارین چون وقتی چادرت از سرت بیفته دیگه دوباره سر کردنش خیلی سخت میشه خیلی اطرافم خانمای چادری دیدم که چادرشونو حالا به هر بهونه گزاشتن کنار و با عبا شدن و متاسفانه الان ببینیشون کااملاا بی حجابن
چنگیز_دلبر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1608 بعدش درسته چادرنمیپوشم ولی ماتوی بلند میپوشم بی حجابم نیستم عاره عزیزم متوجه شدم انشالله موفق باشی❤
nasgolii عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 5457 همین که حسودیت شد یعنی به دلت افتاده حجاب مادرمون فاطمه رو سر کنی منم همین بودم عزیزم،الان سر ... نه عزیزم من کلا نمیتونم ولی ممننونم از خرفت