2777
2789

مثلا شما به کمک کسی واقعا نیاز دارین ، و اگر اون کمکو در حقتون کنه زندگی شما به کل عوض میشه و از خیلی مشکلات رها میشین

در همین حین یه احساس عاشقانه خیلی عمیق بین شما شکل بگیره 

وقتی میگم حس عاشقانه منظورم از این حس های بچگانه نیست 

اینجوری که وقتی باهاش حرف میزنی قلبت محکم میزنه 

دوست داری پیشش باشی حتی بدون در نظر گرفتن اون کمکی میخواد بهتون کنه 

و این حس دو طرفه است 

ولی خب فاصله سنیتون زیاده 

و میدونین این ادم زندگی شماست چون مشکلات زیادی داره  با خانوادش و علارغم اینکه عاشقتونه حتی اگر ازدواج کنین 

با این که دوستون داره ولی هیچ وقت نمیتونین الویت زندگیش بشین چون پدر مادرش مریضن 

حالا رفته رفته اون رابطه ای که اولش با کمک شروع شد  به یک رابطه عاشقانه تبدیل میشه و شما اول رابطه به طرف گفتین که تهش هیچی نیست و خودشم میدونه اما میگه من منتظر میمونم با اینکه میدونم تو منو ول میکنی یه روزی ، ولی حاضرم  پیشت باشم و رابطمونو ادامه بدم  و در این حین کمک ات کنم به هدف ات برسی .

حالا شما میدونین  که این رابطه اشتباهه و باید تمومش کنین چون هم یه لطف در حق قلب خودتونه و هم در حق قلب اون  

اما این پروژه کمک کردن سه چهار ماه  دیگه طول میکشه، ایا شما این رابطه رو ادامه میدادین ؟ 

همچین فردی به نظرتون دچار کارما میشه ؟ 

(فقط اینو در نظر بگیرین کمکی که قراره بکنه چیزی نیست که کسی دیگه ای بتونه اونکارو براتون انجام بده واقعا به موندن طرف برای انجام دادن اونکار نیاز دارین  در غیر این صورت اینده خودت نابود میشه)

و اینکه در اخرم بگم این رابطه هیچ سو استفاده جنس‌.ی توش نیست اما از صمیم قلب همو دوست دارین فقط احساساتتونو بهم گفتین 

و حتی به خود طرفم گفتین که ته رابطه اتون اخرش به جداییه 

به نظر من کارما نداره گولش نمیزنی که بعدم از کجا معلوم پدرومادرش زیاد زنده بمونن

میدونی واقعا دوستش داری 

ولی به خاطر اون کمکه این رابطه رو داری ادامه میدی 

اگر اون کمکه نبود 

حتی اگر دوستشم داشتی 

رابطه رو تموم میکردی 

چون یه لطف در حق دوتاتون بود 

اینجوری انگاری داری از احساساتش استفاده میکنی 

ولی اینو در نظر داشته باش 

بهش گفتی که من باهات نمی مونم حتی اگر عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من اینکه میگن همو اینقدر دوست دارین و عاشق هم هستن

باید تلاش کنن برای بهم رسیدن.

نه اینکه اول راه بگه تهش جداییه ولی باهم باشیم،

این ی چیز مسخره ایه، 

باید تلاشو بکنن برای بهم رسیدن

الانن اون خانم یا اقا ک ب کمکش نیاز داره باید دل بکنه از طرف و ب عنوان ی دوست یا همکار باهاش باشه

فقط همین

بنظر من اینکه میگن همو اینقدر دوست دارین و عاشق هم هستن باید تلاش کنن برای بهم رسیدن. نه اینکه اول ...

اولش باهم دوست بودن برای اون کمکه 

ولی به خاطر اینکه باید به خاطر اون کمکه طرف باهاش زیاد در تماس مسبود یه حس عمیق ایجاد شد 

اولش خود مرده بدون چشم داشت اومد جلو کم کم حسی بین دو طرف ایجاد شد 

رابطه اشم درست نیست چون بیست سال اختلاف سنی هست

اولش باهم دوست بودن برای اون کمکه  ولی به خاطر اینکه باید به خاطر اون کمکه طرف باهاش زیاد در ت ...

پس باید دختره بیخیالش بشه

الانم اگه نتونه بعداز اینکه کارشون تموم شد

راحت ازش جدا شه

و تو این مدت ک باهمن از هم فاصله بگیرن فقط رابطشون کاری باشه

پس باید دختره بیخیالش بشه الانم اگه نتونه بعداز اینکه کارشون تموم شد راحت ازش جدا شه و تو این مدت ...

خب بدبختی نمیشه 

اگر تموم کنه باید اون رابطه حالا بگیم کاری ام تموم میشه 

دختره هر چی تلاش کرده تا به امروز همش هدر میره 

و اینم میگم دختره و خود طرفم روز اول میدونستن این رابطه فقط به خاطر این کارهه 

و نه احساسی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز