2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مبارکههه عزیزم😍😍😍😍 شما آزمایش دادید؟علائمتون چی بود؟ منم چهار روز دیگه موعدمه ولی امیدی ندا ...

مرسی عزیزم. نه هنوز ازمایش ندادم فقط بی بی چک زدم. علائمم فقط زیر شکمم تیر میکشید و یه هفته ست که سینه هام سنگین شده و خیلی درد میکنه. منم امیدی نداشتم تا اذر ماه دکتر میرفتم و دارو مصرف میکردم ولی خبری نبود تا اینکه ماه پیش گفتم دیگه دکتر نمیرم اگه خدا بخواد خودش میده که امروز این جواب تست ببی بی چکم بود😍 انشالله خدا به شما هم یه نی نی سالم و تپل مپل بده

مرسی عزیزم. نه هنوز ازمایش ندادم فقط بی بی چک زدم. علائمم فقط زیر شکمم تیر میکشید و یه هفته ست که سی ...

وای علائم منم همیناست و حتی بیشتر چون تقریبا دومین باره اثدام کردم امید ندارم 

زودتر برو آزمایش بده ایشالا با بتای بالا باشه 

چتد روز عقب انداختی شما؟

ایشالا باهمدیگهههه😁

وای علائم منم همیناست و حتی بیشتر چون تقریبا دومین باره اثدام کردم امید ندارم  زودتر برو آزمای ...

انشالله شما هم بارداری عزیزم😍😍 من اخرین پری 26 اذر ماه بود و دوره هام 5 روزه سیکلمم 28 تا 30 روز متغیره

انشالله شما هم بارداری عزیزم😍😍 من اخرین پری 26 اذر ماه بود و دوره هام 5 روزه سیکلمم 28 تا 30 روز م ...

ان شالله عزیزم 

ان شالله بارداری راحتی رو بگذرونی همچنین ی زایمان خوب و نینی سالم و صالح😍😍😍