2777
2789
عنوان

قرص برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 61 پست
الان فک کردی هوایی که تنفس میکنیم خیلی خوبه همه چی یه ایرادی داره

خب مگه من چی گفتم 

این خانم گفت سم برام اثر نکرده منم طبق نظریه تکاملی نظرم دادم ک بدن انسان داره ب ی سمت دیگه تکامل پیدا می کنه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

دلم برای مادرت سوخت فک کنم خیلی حالش بد شده 

باور میکنم من چون خیلی عادیه وقتی یکی رو دوس داری و حال روحیت هم بد باشه پیش میاد .الان چطوری عزیزم حالت خوبه ؟ب زندگی برگشتی؟

#انسانیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایی با یه ایموجی به اینهمه نتیجه رسیدی😂

خب ایموجبه ،با ی ایموجی خالی میشه هزارتا برداشت کرد 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
وقتی خوردی حالت چطور شد؟ میشه یه کم بگی اگه ناراحت نمیشی؟ 

خوردنش سخته . چون اولا سایز قرص بیشتر از قرصهای دیگست و احساس می کنی یه چیز غیر خوراکی داری می خوری . بعدم معدم بدجوری سوخت . سوزش دل یا معده بدترین بود . چون هنوز هوشیار کامل بودم . ولی زیر ونتیلاتور هم رفتم و وقتی بهوش بودم وحشتناک بود .

آفرین . شما خیلی باهوشید . دقیقا حرف دل منو زدید و با اینکه ندیدیش تفسیر درستی ازش دادید .

عزیزم درکت میکنم چون ما هم گرفتار یه همچین زنیکه دزد بی ریشه ی هستیم داداشمو مثل گوسفند با خودش این ور اون ور میکشونه مخ داداشمو زد یه روز که ما خونه نبودیم تمام وسایلمونو دزدیدن رفتن برای خودشون هرزگی میکنن خدا لعنتشون کنه 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

عزیزم درکت میکنم چون ما هم گرفتار یه همچین زنیکه دزد بی ریشه ی هستیم داداشمو مثل گوسفند با خودش این ...

میدونم . برادر من هم گول خورد . ولی برادرم با ریشه بود و اون زن هم خودشو با ریشه نشون می داد تا برادرم تو مشتش باشه .

یکی از قومامون تو کارخونه مواد غذایی بود می گفت با بیل ی نوع مواد نگه دارنده ک نوع سمه می ریزیم تو غ ...

اره 

اصلا یکی از دلایلی نازایی و بلوغ زودرس که اینقدر زیاد شده همین مواد نگه دارنده ست

بله . تجربه من خیلی با ارزشه و می خوام بقیه بدونند تا اینکار رو نکنند . براتون افتاد

عزیزم خدا بهتون صبر و سلامتی بده دیگه بخاطر مامانت هم که شده اینکارو نکن و سعی کن قوی باشی ببین زندگی برا همه سخته واقعا بعضی وقتا یا بیشتر وقتا آدم شدید کم میاره

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
دلم برای مادرت سوخت فک کنم خیلی حالش بد شده  باور میکنم من چون خیلی عادیه وقتی یکی رو دوس داری ...

باور کن بعد سه سال همچنان حالم بده . ولی دکتر میگه دلیل اصلیش افسردگیته که بعضی اوقات اوت می کنه .